Spillerbørs: Lazio–Inter

Inters lag mot Lazio

Handanovic: 5

Solid i det meste han foretar seg, er offensiv i feltet og leser spillet godt og avverger dermed store muligheter imot. Sjanseløs på skåringen.

Ranocchia: 4

Hadde god kontroll på Klose i luftrommet, men taper den avgjørende duellen noen minutter før slutt. Ble byttet ut kort tid etter.

Rolando: 6

Er god i duellspillet, hadde noen gode og viktige klareringer, i tillegg til at han posisjonerte seg smart.

Juan: 6

Er veldig god én mot én, og vanskelig å gå forbi. Holdt på å rote det til for seg selv i første omgang, men med hurtighet og god fysikk ordnet han opp i egen feil med stor stil. Har flere gode og viktige involveringer.

Jonathan: 4

Tilbakeslag for Jonathan, som ikke var like livlig som han pleier. Hadde store problemer med å håndtere Lulic gjennom kampen.

Kuzmanovic: 4

Hjelper Inter godt defensivt, men bidrar med lite offensivt. Byttet ut etter timen.

Cambiasso: 5

Brukbar kamp av kapteinen. Gjør en god jobb som skjold foran forsvaret, men ballbehandlingen blir for unøyaktig.

Alvarez: 4

Etter en god høst var dette et tilbakefall. Viser glimt av tekniske ferdigheter og god fotballforståelse, men han klarte ikke å sette sitt preg på kampen.

Nagatomo: 4

Hadde store problemer både offensivt og defensivt. Blir for pinglete i de fleste duellene, og tillater alt for mange innlegg å passere. Blir rett og slett for pinglete og for nølende i duellen mot Cavanda foran kampens eneste skåring.

Guarin: 4

Hadde noen fine driv etterfulgt av noen gode pasninger. Men totalt sett en svak kamp av colombianeren. Byttet ut et kvarter før slutt.

Palacio: 4

Er ganske usynlig, og blir for lett i de fysiske duellene mot Lazios midtforsvar. Det skal dog sies at han ikke fikk de beste ballene å jobbe med.

Kovacic: 4

Fikk spille den siste halvtimen, men selv om stortalentet var flink å gjøre seg spillbar, ble pasningene alt for svake og upresise.

Milito: –

Erstatter Guarin det siste kvarteret, men klarte aldri å finne seg helt til rette.

Zanetti: –

Erstatter Ranocchia på tampen. Med bare få minutter på banen kunne han ikke sette sitt preg på kampen.