Spillerbørs: Juventus–Inter

Inters lag mot Juventus

Handanovic: 8

Kan ikke lastes for baklengsmålet og gjorde flere gode redninger gjennom kampen, da særlig på Pogbas sjanse og Pirlos frispark.

Campagnaro: 3

Lite stemte for “garantisten” da han gjennom hele kampen gjorde feil og ble avslørt på farten.

Ranocchia: 3

En dårlig kamp av kapteinen som ofte var feilplassert og som ble avslørt på farten. Pluss for at han nøytraliserte Llorente i luftrommet.

Juan: 3

Hadde store problemer med fysikken til Llorente, noe vi så foran kampens første mål. Som resten av forsvaret hadde han store problemer, men han hevet seg litt i andre omgang.

D’Ambrosio: 6

Kom stadig på dype løp langs sin side og skapte mye hodebry for Juventusforsvaret. Dessverre var innleggskvalitet laber, men det skal sies at Inter hadde få spillere i motstanderens boks.

Guarin: 4

Jobbet beinhardt og hadde noen gode driv offensivt i tillegg til at han assisterte Icardis utligning. Likevel kastet han bort noen gode muligheter for laget da han testet skuddfoten som aldri satt Buffon på prøve.

Medel: 2

Kom aldri inn i kampen da han tapte dueller, var for enkelt og lure samt at pasningsspillet var en katastrofe.

Kuzmanovic: 2

Nok en svak kamp med svake pasninger og unødvendige balltap, noe som gjorde at han ble byttet ut ti minutter etter pause.

Hernanes: 4

La ned et solid stykke arbeid defensivt, men offensivt kom aldri brasilianeren til sin rett.

Kovacic: 3

Hadde mye ballkontakt, men han klarte aldri å utrette noe mot det solide Juventusforsvaret. Ødela håpet om tre poeng da han mot slutten på klønete vis blir utvist.

Icardi: 5

Hadde tøffe arbeidsforhold gjennom hele kampen, men han viste hva han kan da han utlignet på flott vis. Burde ha skåret et mål til noen minutter senere, samt at han kastet bort et par gode muligheter for laget mot slutten.

Podolski: 5

Hadde et friskt innhopp og han ble involvert i det offensive spillet hvor han fort kunne utgjort en forskjell.

Osvaldo: –

Kom på banen da Inter jaktet et utligningsmål, men Kovacics unødvendige utvisning sørget for at det ble taktiske endringer.

M’Vila: –

Entret banen i sluttminuttene for å trygge det ene poenget.

Bilde: inter.it