Spillerbørs: Inter–Udinese

Lagbilde mot Udinese

Handanovic: 6

Gjorde noen gode redninger som holdt Inter inne i kampen. Er sjanseløs på målene i mot.

Nagatomo: 4

Legger ned en god innsats, men innleggene ble for dårlige. Etterlot seg også store rom bakover i banen.

Ranocchia: 4

God i hodespillet, men med ballen langs bakken var han katastrofal. Hadde ikke kontroll i forsvaret.

Juan: 3

Virket ukonsentrert og hadde flere brølere som fort kunne straffet seg.

Dodò: 4

Kom stadig på løp på sin side, men avleveringene var ikke noe å skryte av. Som sin backkollega etterlot han seg ofte store rom defensivt.

Guarin: 3

Assisterte Icardis skåring med en smart pasning, men hadde en forferdelig svak andre omgang hvor han ødela alt han var bort i.

Medel: 4

Gjorde sin jobb helt ok. Han fikk i tillegg testet skuddfoten ved et par anledninger, men han satt aldri Karnezis på noen store prøver.

Kuzmanovic: 3

Klarte aldri å bidra med offensiv kraft, i tillegg var dødballene han tok direkte svake.

Palacio: 2

Han jobbet veldig godt for laget, men det ble bare tull når han hadde ballen i beina. Slo også den avgjørende feilpasningen mot Handanovic.

Icardi: 4

Skåret den viktige 1-0 skåringen rett før pause, men var ellers ikke så veldig synlig. Gikk hinkende av banen i andre omgang.

Kovacic: 4

Hadde en kjempesjanse da han skjøt i tverrliggeren. En livlig og brukbar første omgang, men han ble usynlig i den andre.

Osvaldo: 2

Erstattet den skadde Icardi og tuslet inn i straffeområdet uten å få testet motstanderkeeperen.