Spillerbørs: Inter–Torino

Inters lag mot Torino

Handanovic: 6

Hadde en rolig kamp totalt sett, men ved at par tilfeller grep han mesterlig inn. Er ved noen anledninger ute og snapper noen bakromspasninger.

Campagnaro: 6

Hadde sammen med resten av forsvaret god kontroll gjennom hele kampen. Som vanlig var han offensiv i spillet, men innleggene var av dårlig kvalitet.

Ranocchia: 7

En veldig god kamp av den lange italieneren. Er god langs bakken, og plasserer seg smart. Gir alt i duellene, og er flink til å forstyrre motstanderen for å vinne ball.

Rolando: 6

Hadde full kontroll fra start til slutt. Ble av og til med fremover i angrep, og det er enkelt å se at han ikke besitter de offensive kalibrene.

Jonathan: 5

Hadde problemer med å skape ting mot et defensivt og kompakt Torino-lag. Kom ikke like mye til innleggsposisjoner, men de få gangene han gjorde det ble innleggene for dårlige.

Guarin: 4

Hadde noen gode pasninger og var flink til å passere motspillere. Men det blir likevel for mange dårlige avgjørelser, og langskuddene var forferdelige. Ble byttet ut mot Kovacic.

Cambiasso: 8

Balanserer laget bra, og styrer spillet for Inter. Slår gode pasninger fremover, og gjør livet surt for sine motspillere. Er også arkitekten bak Palacios 1–0-skåring med en vakker pasning.

Hernanes: 7

Viste sin eminente teknikk, hvor enkelt han kan passere både én og flere motspillere, men Torino gjorde det trangt og vanskelig for brasilianeren. Fikk nesten sin første skåring for Inter etter en flott soloprestasjon mot slutten, men avslutningen gikk utenfor.

Nagatomo: 5

Var mye involvert i det offensive spillet, men også han hadde problemer mot det kompakte Torino-forsvaret. Får ikke til allverdens, men jobber og står på.

Icardi: 4

Hadde dessverre lite å tilføye laget idag. Han blir for stillestående, samt at han tapte mange av de hodeduellene han gikk i.

Palacio: 7

Skårer kampens eneste mål med et vakkert hodestøt. Har uten om det to store muligheter, men den ene avslutningen ble flott reddet, den andre gikk over.

Kovacic: 6

Fikk spille de siste tjue minuttene, og tilføyde Inter friske kvikke bein. Hadde mange flotte kombinasjoner, og lekte til tider med Torino-forsvaret.

Andreolli: 6

Erstatter Campagnaro det siste kvarteret. Posisjonerer seg smart og gjør ting enkelt. Fikk også satt inn en susende takling på Meggiorini.

Taider: –

Kom innpå og fikk bare spilt totalt fire minutter, og blir ikke bedømt.