Spillerbørs: Inter–Sampdoria

Handanovic: Fredelig kamp for Handanovic helt frem til Renans skåring. Skuddet var velplassert og utagbart for vår solide sisteskanse: 6

Campagnaro: Spiller en kamp helt på det jevne. Har sammen med resten av forsvaret god kontroll gjennom hele kampen: 5

Rolando: Svak førsteomgang. Hadde enkelte problemer med Pozzi, og slo alt for dårlige oppspill. Andre omgang var bedre, hvor han plasserer seg smart og var hensynsløs i duellspillet: 5

Juan: Som vanlig aggressivt og godt stopperspill fra Brassen. Viser stor vilje, og vinner alltid duellene: 6

Jonathan: Med sin fart og utholdenhet løp han nok en gang opp og ned sin høyre flanke. Er involvert i mye av det offensive spillet, og var nære skåring. Er flink defensivt, og rolig i stressede situasjoner: 6

Taider: Er hele tiden spillbar, og slår gode presise pasninger. Er involvert i mye av det som skjer rundt Sampdorias sekstenmeter, men det ble aldri farlig. Ble byttet ut etter en times spill: 6

Cambiasso: Spilte en god kamp, og viser hvor god han er defensivt. Vinner konstant ballen, og er vanskelig å drible en mot en. Slår gode pasninger i alle retninger: 7

Alvarez: Står bak skåringen med et fantastisk forarbeid, hvor han rundlurer Sampdorias forsvarere. Er ellers et uromoment, og skaper mye med sin eminente teknikk. Dabbet av mot slutten, og ble til slutt byttet ut: 6

Zanetti: Hans første kamp fra start siden april. Er en motor som springer opp og ned sin flanke, og jobbet eksepsjonelt både i forsvar og i angrep. Vi fikk se noen flotte raid, men alt i alt fant han ikke helt sin rolle ute på den venstre flanken: 6

Guarin: Skårer 1-0 målet. Slår mye gode pasninger, og jobber utrettelig. Men nok en gang blir det mye balltap og unødvendige frispark til lenger kampen lever. Ble byttet ut ti minutter før slutt: 6

Palacio: Er alltid bevegelig og mye involvert i det offensive spillet. Blir dessverre trukket alt for mye bort fra motstanders sekstenmeter, noe som gjorde han ufarlig: 5

Kovacic: Kom inn etter en drøy time. Klarte aldri sette sitt preg på kampen, men med sin eminente teknikk viste han hvor godt han liker å ha ballen, og hvor enkelt han passerer motstandere: 5

Mudingayi: Kommer inn med ti minutter igjen av kampen. Fikk taklet og duellert litt, men blir ikke vurdert.

Belfodil: Byttet inn på tampen, og hadde vel bare noen få ballberøringer. Blir ikke vurdert.