Spillerbørs: Inter–Palermo

Lagbilde mot Palermo
Handanovic: 6

Hadde en svært rolig kamp, sett bort fra en solid involvering i starten av andre omgang på Lazaars skudd.
Santon: 6

Nølte ikke med å bidra offensivt, men innleggskvaliteten var ikke all verdens. Likevel vant han et hav av hjørnespark som Inter utnyttet.

Ranocchia: 6

Hadde god kontroll defensivt selv om han tidvis slet med tempoet til de kvikke Palermo angriperne. Hadde en god sjanse på dødball som gikk i tverrliggeren, en mulighet han burde utnyttet bedre.

Juan: 6

God kontroll defensivt, og reddes flere ganger av hans hurtighet. Var nærme skåring på to dødballer.

Nagatomo: 5

Innleggene med venstrefoten var langt bedre enn de har vært tidligere i år. Hinker av banen ti minutter før pause med en skade.

Guarin: 8

Skårer med et flott hodestøt. Jobber og kriger beinhardt, men pasningsspillet var som vanlig for dårlig. Slår innlegget foran den andre og tredje skåringen.
Medel: 7

Gjør jobben sin utmerket foran forsvaret hvor han hele tiden tråkken motstanderne på tærne og vinner dueller.

Brozovic: 7

Spiller en svært god kamp på midtbanen hvor han vinner mange dueller og ødelegger Palermos offensive spill. Offensivt lugget det kanskje litt, men han kom godt ut av situasjonene.

Shaqiri: 6

Assisterte Guarins mål med et flott hjørnespark. Var Inters mest livlige offensive våpen, uten at han klarte å tegne seg på skåringslisten.

Icardi: 9

Ganske så usynlig i første omgang, men skårer det andre og tredje målet og hadde en heading i stolpen.

Palacio: 6

Svært bevegelig gjennom hele kampen og tok i et tak defensivt når det trengtes. Burde utnyttet et par av mulighetene bedre.

Dodò: 5

Kommer inn for Nagatomo ti minutter før pause. Var ikke like mye involvert offensivt som japaneren, men han spilte på det sikre og gjorde ting enkelt.

Campagnaro: –

Kom på banen de siste åtte minuttene for å sikre poengene.

Kovacic: –

Erstattet Shaqiri med seks minutter igjen av kampen.

Bilde: inter.it