Spillerbørs: Inter–Napoli

Inters lag mot Napoli

Handanovic: 6

Har lite å ta tak i gjennom kampen da de fleste avslutningene ikke traff mål. Gjorde tingene sine sikkert og ble reddet av stolpen på Inlers skudd like før slutt.

Campagnaro: 6

Spilte med stor autoritet og var solid gjennom hele kampen, men ble avslørt på manglende fart ved enkelte anledninger.

Ranocchia: 8

Styrte forsvaret på mesterlig vis. Han var i tillegg suveren i luftrommet og solid langs bakken. Alltid først på ballen og hadde mange viktige inngripener.

Andreolli: 5

Hadde tidvis problemer med posisjoneringen og gav vekk store rom på sin side. Satt inn en mesterlig takling på Higuain mot slutten.

D’Ambrosio: 4

Jobber hardt og legger ned en beundringsverdig innsats. Det blir likevel ikke skapt noe offensivt selv om viljen og lysten er der.

Hernanes: 6

Testet Reina med et godt skudd før det var spilt ti minutter. Kriget bra og var en av hovedpersonene bak Inters offensive spill.

Cambiasso: 8

En stor kamp av kapteinen. Leser spillet bra og ødelegger mye for Napoli, samt at han ofte er med i angrep og slår gode pasninger.

Kovacic: 8

Var nære skåring tidlig i kampen, men en god motstanderkeeper hindret mål. Var ellers hovedpersonen i alt Inter foretak seg offensivt, med supre pasninger og noen glimrende driblinger.

Nagatomo: 6

Gjorde en super jobb defensivt hvor han hjalp Andreolli på venstresiden. Var også mye involvert i det offensive spillet, men litt for mange innlegg ble for dårlige. Reddet i tillegg Inter mot slutten da han på mesterlig vis blokkerte Higuains skudd.

Icardi: 5

Kunne og burde hatt minst en ball bak Reina. Gjør lite av seg, men han hadde noen gode løp og innsatsen var upåklagelig. Hadde småproblemer mot slutten av kampen og ble til slutt tatt av banen.

Palacio: 5

Også han burde hatt en ball eller to i nettet bak Napolis spanske sisteskanse. Er bevegelig og hadde noen gode kombinasjoner med sine medspillere.

Zanetti: 5

Fikk spille de siste tjue minuttene og tilføyde friske bein og trygghet defensivt. Offensivt så vi lite til han.

Guarin: 5

Spilte det siste kvarteret og fikk det ikke til. Var tydeligvis ikke venn med ballen i dag, og kastet bort en stor mulighet da han på uegoistisk vis sentret i stedet for å skyte mot slutten.

Kuzmanovic: –

Erstattet en småplaget Icardi mot slutten og satt aldri sitt preg på kampen.