Spillerbørs: Inter–Milan

Inters lag mot AC Milan

Handanovic: 5

Mange dårlige inngripener, og Inter er heldige som ikke blir straffet på disse. Hever seg i andre omgang og har to flotte redninger.

Campagnaro: 6

Var viktig på defensive dødballer. Vant mange dueller og hadde gode klareringer.

Rolando: 6

Sterk i hodespillet, og tok ut Balotelli ved de fleste anledninger. Viser en stor autoritet og blir bedre for hver kamp han spiller.

Juan: 6

Var aggressiv i duellspillet og vant de fleste dueller. Var god langs bakken og ble sjelden passert.

Jonathan: 7

Var hele kampen igjennom et stort problem for de rødsvarte ved at han til stadighet kom rundt deres forsvar. Jobber også godt defensivt, hvor han ved flere anledninger tok riktige beslutninger.

Zanetti: 6

Har fortsatt litt problemer med det offensive, men han gjorde uansett det defensive meget bra. Er pasningssikker, sterk i dueller og en ballvinner. Ble erstattet av Kuzmanovic de siste tjue minuttene.

Cambiasso: 7

Gjør en glimrende kamp. Er veldig dyktig til å ødelegge for Milan. Kriget og gav alt helt til han ble byttet ut mot tampen av kampen.

Taider: 6

Slo gode og smarte dødballer. Er ellers mye involvert i det offensive, samtidig som han kjemper og sloss defensivt. Gikk av banen etter drøye timen for Kovacic.

Nagatomo: 7

Var nære skåring på en heading i første omgang. Var ellers involvert i det aller meste, men hadde noen feilvurderinger i løpet av kampen. Fikk æren av å bære kapteinsbindet de siste ti minuttene av kampen.

Guarin: 7

Viste en enestående vilje, en enestående arbeidsinnsats og at han elsker Inter, noe som rører ethvert Inter hjerte. Hadde mange gode involveringer, og assisterte til slutt kampens eneste mål med et hardt og godt innlegg.

Palacio: 7

Ble snytt for straffe i første omgang. Men blir for ofte trukket ut av det området han skal være i. Skårer 1-0 med et lekkert hælspark i sluttminuttene.

Kovacic: 7

Kommer inn etter timen for Taider. Endret tempoet i kampen, og gjorde Inter farligere offensivt.

Kuzmanovic: 6

Erstatter Zanetti når det gjensto tjue minutter. Kommer til noen brukbare avslutninger, i tillegg til at han kriger og viser en stor vilje.