Spillerbørs: Inter–Genoa

Inters lag mot Genoa

Handanovic: En svært rolig førsteomgang og tok det som kom greit. Solid i andreomgang hvor forsvaret rotet det til ved et par anledninger. Sikker og trygg: 5

Campagnaro: Har grei kontroll defensivt og er vanskelig å møte en mot en. I tillegg kriger han godt og gir ikke opp. Offensive bidrag var han ikke heldig med, og hadde alt for mange feilpasninger som stort sett havnet utenfor banen: 5

Ranocchia: Vår beste hodespiller. Er et uromoment på offensive dødballer og hadde flere brukbare avslutninger. Står frem som en leder og er uredd. God kontroll defensivt: 5

Juan: Er uredd, solid og beinhard. Gir sine motstandere blåmerker og skrubbsår. Gir alt uansett, og hadde god kontroll gjennom hele kampen. Dagens beste Inter-spiller: 6

Jonathan: Veldig aktiv på sin høyre side både offensivt og defensivt. Vil mye, men fikk ikke til alt. Bedre i andre omgang, og hadde målgivende til Nagatomo på 1–0. Pådrar seg et klønete gult kort mot slutten: 5

Kuzmanovic: Har mye ball, men klarte ikke å åpne Genoas forsvar med unntak av et par anledninger. Mye pasninger på tvers og ufarlige langskudd. Ble erstattet av Icardi fem minutter ut i andre omgang: 4

Guarin: Er sterk og gir mye juling. Fikk ikke til så mye i første omgang, men bedret seg i andre omgang. Godt driv med ballen i beina, og var delaktig i 1–0-målet. Langskuddene var bedre etter pause og han gjorde et godt forarbeid da han assisterte Palacios 2–0-mål. Klønete gult kort på slutten: 5

Cambiasso: Dagens kaptein. Elendig offensivt og bommet på nesten alt av pasninger. Er langt bedre defensivt, og er svært kynisk. Ødelegger mye for Genoa og lager en del frispark. Ble erstattet av Kovacics etter 70 minutter: 4

Nagatomo: Mye involvert, men hadde tydeligvis en dårlig dag. Sprang mye opp og ned på sin venstre side, men innleggene ble stort sett blokkert eller snappet opp av motspiller. Defensivt trøblet han i første omgang, men bedret seg i andre omgang. Skårer det forløsende 1–0-målet: 4

Palacio: Er et uromoment de første ti minuttene, men usynlig etter det. Ble langt mer livlig når han fikk Icardi med seg i andre omgang og kom tiø noen brukbare muligheter. Punkterer kampen med sitt 2–0-mål på overtid etter et godt forarbeid av Guarin: 5

Alvarez: Svært aktiv og synlig. Orienterer seg godt og slår en del gode pasninger. Har litt problemer all den tid Genoa er godt organiserte. Slår gode hjørnespark som det nesten ble mål av ved enkelte tilfeller. Ble byttet ut etter 85 minutter: 5

Icardi: Kom på banen etter 50 minutter og var med en gang en trussel for Genoa. Aktiv og livlig og nær å skåre ved flere tilfeller, blant annet headingen i tverrliggeren: 5

Kovacic: Erstattet Cambiasso etter 70 minutter. Klarte ikke å sette sitt preg på kampen siden Genoa lå såpass kompakt og defensivt, men var likevel livlig og hadde mye ballkontakt: 3

Taider: Erstattet Alvarez etter 85 minutter og rakk ikke sette sitt preg på kampen og blir derfor ikke vurdert.