Spillerbørs: Inter–Fiorentina

Lagbilde mot Fiorentina
Handanovic: 4

Gjorde flere gode redninger gjennom kampen, men også den avgjørende feilen foran Salahs skåring da han helt upresset gir en klønete retur.

Campagnaro: 5

Offensivt klarte han aldri å bidra, men defensivt gjorde han jobben sin greit.

Vidic: 6

Hadde god kontroll på kraftpluggen Babacar og var god i duellspillet i begge ender av banen. Salahs innhopp gjorde rikignok livet verre for stopperkjempen.

Juan: 6

Hadde sammen med sin makker god kontroll defensivt, men brasilieneren slet med Barbacars fysikk. Ble flere ganger reddet av sin hurtighet.

Santon: 5

Hadde god kontroll defensivt på sin venstre side og var som vanlig svært offensiv i tankegangen, men innleggskvaliteten ble for dårlig.

Guarin: 6

Kveldens kaptein sto bak mye av Inters offensive spill og smalt et skudd i stangen.

Medel: 5

Chileneren gjorde en god jobb i den tilbaketrukne midtbanerollen og vant mange andreballer, dessverre bidrar han med for lite offensivt.

Brozovic: 5

Beskjeden kamp av kroaten som tross for sin beskjedne kamp vant mange dueller og slo gode pasninger i første omgang.

Kovacic: 4

Slet med å sette sitt preg på kampen og slurvet mye i pasningsspillet. Ble erstattet av Palacio tjue minutter før slutt.

Podolski: 4

Mye involvert offensivt i første omgang, men tyskeren manglet det lille ekstra og ble byttet ut halvveis i andre omgang.

Icardi: 4

Usynlig gjennom hele første omgang. Misbrukte en enorm mulighet tjue minutter før slutt da han banker ballen over mål fra ti meter, og blir snytt for en mulig utligning av en egoistisk Palacio.

Palacio: 3

Spilte de siste tjue minuttene og kastet bort en stor mulighet da han ikke serverte Icardi, men heller skjøt selv. Er farlig frempå et innlegg også, men Neto vartet opp med et tigersprang.

Shaqiri: 6

Erstattet Poldi med tjuefem minutter igjen av kampen og ble involvert med en gang. Slo bedre dødballer og satte medspillere opp i gode posisjoner som dessverre ble misbrukt.

D’Ambrosio: 4

Kom på banen det siste kvarteret for Santon, men utgjorde dessverre ingen forskjell.

Bilde: inter.it