Spillerbørs: Inter–Chievo

Handanovic: 5

Vanskelig å si om han kunne gjøre noe med Paloschis skudd, all den tid skuddet kom veldig overraskende og veldig fort. Hadde uansett en svært rolig kamp, og hadde lite å ta tak i.

Campagnaro: 5

Hadde en rolig kamp, men spiller likevel godt. Er god en mot en, flink og presis med ballen i beina og innehar en offensiv tankegang. Byttet ut mot slutten.

Rolando: 5

Er god langs bakken, aggressiv i spillet og er alltid helt opp i motstanders rygg som resulterer i ballvinninger.

Juan: 5

Robust og god, men for avventende i markeringen på Paloschi foran skåringen. Slipper ellers lite forbi, og forhindrer mange innlegg med gode blokkeringer.

Jonathan: 4

Chievos pottetette forsvare gjorde det vanskelig for Jonathan. Var veldig offensiv, men klarte ikke skape noe særlig foruten om et par gode innlegg.

Alvarez: 4

Målgivende på utligningen, men det ble med det. Har ballen mye i gode posisjoner, men argentineren hadde en svak dag på jobb og var aldri en bekymring for gjestene.

Cambiasso: 5

Hadde god kontroll defensivt mot et ikke alt for offensivt Chievo. Ganske usynlig offensivt. Ble byttet ut halvtimen før slutt.

Kuzmanovic: 3

Sliter med å skape noe for Inter, og pasningene blir enten slått sideveis eller en meter fremover. Byttet ut mot slutten.

Nagatomo: 4

Skårer Inters utligningsmål, og ble snytt for mål nummer to minuttet etter, grunnet en gal offsideavgjørelse. Var ikke like aktiv på sin venstre flanke som vanlig, mye takket være et godt Chievo-forsvar.

Kovacic: 4

Kroaten viser nok en gang en eminent nærteknikk samt et fantastisk overblikk, men hadde flere feilvurderinger og feilpasninger. Ble alt for møtende og dermed kom han ofte alt for dypt for å skulle spille som trequartista. Men utover i kampen fikk vi se hans fantastiske driv med ball, og hvor enkelt han passerer både en, to og tre motspillere.

Palacio: 3

Hadde en stor mulighet å gi Inter ledelsen, men heading gikk utenfor. Er ellers svært bevegelig, alltid spillbar, og han søkte stadig baller i bakrommet. Dessverre ble han aldri en stor trussel for Chievo.

Milito: 3

Spilte den siste halvtimen, men hadde bare kontakt med ballen dypere i banen, og heller ikke Milito var noen stor fare for de gule.

Taider: –

Fikk spille de siste ti minuttene, men kunne ikke utgjøre den store forskjellen mot et godt Chievo-lag.

Botta: –

Erstattet Campagnaro de siste minuttene, og blir ikke vurdert.