Spillerbørs: Inter–Catania

Inters lag mot Catania

Handanovic: 5

Har en rolig dag på jobb. Solid i det lille han må gripe tak i.

Campagnaro: 5

Hadde en rolig førsteomgang, hvor han ofte var med i angrep. I andreomgang blir det litt mer å hanskes med, men det hele foregikk uten særlige problemer. Styrte forsvaret godt sammen med Rolando og Juan.

Rolando: 5

Er nære skåring ved to anledninger, midtveis i førsteomgang og på tampen i andreomgang. Er ellers tøff i duellene, og fremstår svært uredd.

Juan: 5

Som alltid aggressiv og tett opp i motstander. Hadde også mange gode blokkeringer, og få innlegg gikk forbi. Ble byttet ut ti minutter før slutt.

Jonathan: 4

Slår en hel haug med innlegg og dødballer, men bare et fåtall av de er farlige. Jobbet godt defensivt når det trengtes.

Kuzmanovic: 3

Begynte kampen bra med å slå noen gode crossere, men utover i kampen dabbet det av, og til eldre kampen ble til flere balltap fikk vi se. Byttet ut ved pause.

Cambiasso: 4

Sliter med å hjelpe Inter offensivt, men ved at par anledninger slo han noen glimrende pasninger i bakrom. Det defensive gjør han bra, men ved et par tilfeller ble han avslørt for å ligge for høyt i banen. Byttet ut etter en time.

Nagatomo: 3

Blir for lett i alt av dueller, noe som resulterte i at han stort sett trakk seg fra duellene. Kom lite rundt på kantene, og måtte ofte se seg tilbake for å slå støttepasninger.

Alvarez: 4

Det lugget gjennom hele kampen for Alvarez. Han skal ha for at han aldri gav opp, men han fikk det rett og slett ikke til i ettermiddag.

Palacio: 4

Hadde en stor mulighet for skåring etter tjuefem minutter, men ballen «sklei» av hodet. Er frempå ved noen anledninger, og hadde noen muligheter i andreomgang til å skåre. Foruten om det blir han vandrende for mye i banen.

Milito: 3

Satt Frison på prøve i førsteomgang, men Catanias sisteskanse vartet opp med en flott enhåndsredning. Gjør en god jobb med å holde på ballen og sette opp medspillere, men Milito er for lite inne i Catanias sekstenmeter til å utgjøre noen forskjell. Fikk æren av å bære kapteinsbindet siste halvtimen.

Kovacic: 4

Kommer på banen til andre omgang. Hadde store problemer med å finne rom i Catanias pottetette forsvar. I tillegg blir han liggende for lavt i banen.

Taider: 3

Kommer på etter timen. Hadde problemer med å sette sitt preg på kampen grunnet Catanias organisering, men han viste at han har et godt driv med ballen og en offensiv innstilling.

Botta: –

Erstatter Juan de siste ti minuttene og kunne ikke sette sitt preg på kampen.