Spillerbørs: Inter–Catania

27. jan. 2014

Inters lag mot Catania

Handanovic: 5

Har en rolig dag på jobb. Solid i det lille han må gripe tak i.

Campagnaro: 5

Hadde en rolig førsteomgang, hvor han ofte var med i angrep. I andreomgang blir det litt mer å hanskes med, men det hele foregikk uten særlige problemer. Styrte forsvaret godt sammen med Rolando og Juan.

Rolando: 5

Er nære skåring ved to anledninger, midtveis i førsteomgang og på tampen i andreomgang. Er ellers tøff i duellene, og fremstår svært uredd.

Juan: 5

Som alltid aggressiv og tett opp i motstander. Hadde også mange gode blokkeringer, og få innlegg gikk forbi. Ble byttet ut ti minutter før slutt.

Jonathan: 4

Slår en hel haug med innlegg og dødballer, men bare et fåtall av de er farlige. Jobbet godt defensivt når det trengtes.

Kuzmanovic: 3

Begynte kampen bra med å slå noen gode crossere, men utover i kampen dabbet det av, og til eldre kampen ble til flere balltap fikk vi se. Byttet ut ved pause.

Cambiasso: 4

Sliter med å hjelpe Inter offensivt, men ved at par anledninger slo han noen glimrende pasninger i bakrom. Det defensive gjør han bra, men ved et par tilfeller ble han avslørt for å ligge for høyt i banen. Byttet ut etter en time.

Nagatomo: 3

Blir for lett i alt av dueller, noe som resulterte i at han stort sett trakk seg fra duellene. Kom lite rundt på kantene, og måtte ofte se seg tilbake for å slå støttepasninger.

Alvarez: 4

Det lugget gjennom hele kampen for Alvarez. Han skal ha for at han aldri gav opp, men han fikk det rett og slett ikke til i ettermiddag.

Palacio: 4

Hadde en stor mulighet for skåring etter tjuefem minutter, men ballen «sklei» av hodet. Er frempå ved noen anledninger, og hadde noen muligheter i andreomgang til å skåre. Foruten om det blir han vandrende for mye i banen.

Milito: 3

Satt Frison på prøve i førsteomgang, men Catanias sisteskanse vartet opp med en flott enhåndsredning. Gjør en god jobb med å holde på ballen og sette opp medspillere, men Milito er for lite inne i Catanias sekstenmeter til å utgjøre noen forskjell. Fikk æren av å bære kapteinsbindet siste halvtimen.

Kovacic: 4

Kommer på banen til andre omgang. Hadde store problemer med å finne rom i Catanias pottetette forsvar. I tillegg blir han liggende for lavt i banen.

Taider: 3

Kommer på etter timen. Hadde problemer med å sette sitt preg på kampen grunnet Catanias organisering, men han viste at han har et godt driv med ballen og en offensiv innstilling.

Botta: –

Erstatter Juan de siste ti minuttene og kunne ikke sette sitt preg på kampen.

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.