Spillerbørs: Inter–Cagliari

Inters lag mot Cagliari

Handanovic: 6

Spilte en helt ok kamp, en kamp hvor han knapt nok er involvert i noe som helst. Kan ikke lastes for målet.

Rolando: 6

Hadde god kontroll defensivt, og spilte en god kamp. Gir ikke Pinilla mye rom, og var aggressiv i duellene. Ble med i angrep enkelte ganger, og fikk betalt da han utlignet for Inter.

Samuel: 6

Var god i det han foretok seg og vant viktige dueller. Måtte i enkelte anledninger rydde opp etter Juan, noe han gjorde bra.

Juan: 3

Hadde store problemer med Ibarbo gjennom hele kampen, og det er takket være Samuel det ikke ble verre. Laget også straffe for Cagliari da han handset. Han hadde dog noen viktige inngripener som reddet Inter ved et par anledninger.

Jonathan: 5

Gjorde en god jobb ved å hjelpe Rolando i forsvar. Kom også ofte rundt på kanten, og hadde noen gode, men totalt sett for få, gode innlegg.

Guarin: 6

Jobbet og sto på gjennom hele kampen. Hadde noen glimrende pasninger som nesten var ferdig skåret, men det ble dessverre ikke mål av de.

Kuzmanovic: 4

Har vært god de to siste kampene, men dagens innsats var blek. Var treg, sent tilbake i forsvar og hadde for mange balltap.

Alvarez: 4

Viste bare glimtvis sitt tekniske kaliber, en tydelig rusten argentiner. Får pluss for hard jobbing defensivt.

Nagatomo: 5

Gjorde en for dårlig jobb i å hjelpe Juan defensivt, når han hadde store problemer med Ibarbo. En svak første omgang, hvor han virket nølende og usikker, tappet for selvtillit. Han hevet seg betraktelig i andre omgang, og slo mange gode innlegg det ble store sjanser av.

Palacio: 4

Var bevegelig, men han beveget seg for mye bort fra mål. Hadde en eventyrlig mulighet til å sende Inter i ledelsen, men skuddet ble mesterlig reddet av Avramov.

Milito: 3

Var flink å motta ball, holde på ball og sette opp medspillere. Men uten om det, og muligheten han hadde rett før pause, var han usynlig.

Icardi: 6

Kom inn ved pause og gjorde Inter tyngre i angrepet. Hadde flere gode løp, og assisterte Rolandos skåring med en flott nedheading. Var nære å skåre seiersmålet, men heading gikk i tverrliggeren.

Kovacic: 4

Entret banen de siste tjue minuttene, da Cagliari hadde flyttet laget bakover i banen. Klarte aldri å sette sitt preg på kampen, selv om han viste at han innehar en begavet teknikk.

Botta: –

Fikk spille de siste ti minuttene for Kuzmanovic, og bidro med friske bein. Han kjempet og kriget bra, men blir ikke vurdert.