Inters lag mot Cagliari

Handanovic: 5

Sjanseløs på alle målene, det positive var at han reddet straffen fra Cossu.

Andreolli: 3

Mistet markeringen på Ekdal da han setter inn 1-2, og henger ikke med resten av kampen.

Vidic: 3

Lager nok en gang straffe i mot, og nok en gang reddet at Handanovic. Hadde ikke kontroll på noe som helst.

Juan: 3

Fikk kapteinsbindet da Nagatomo ble utvist. Klarte ikke å utrette noe, men var en av få som viste vilje og innsats selv når man lå tre mål bak.

Nagatomo: 2

Dagens kaptein serverte Sau en målgivende pasning og ble utvist etter tjueåtte minutter.

Hernanes: 4

Brassen var usynlig gjennom hele kampen og ble ofte liggende for lavt i banen, noe som resulterte i at han ikke fikk brukt pasnings- og skuddfoten.

Medel: 2

Passiv, nølende og pinglete foran Cagliaris tre siste mål, i tillegg til at pasningsspillet var katastrofalt.

Kovacic: 4

Klarte aldri å påvirke kampen sånn som den utviklet seg. Kroaten skal likevel ha ros for å aldri gi opp. Han kjempet godt, selv om det ikke var lys i enden av tunellen.

Dodò: 3

Måtte forlate banen noen minutter før slutt på grunn av skade. Hadde mye ballkontakt før byttet, men det han gjorde med ballen er ikke vits å nevne.

Palacio: 4

Hadde en brukbar mulighet til å sende Inter i ledelsen, men misset. Assisterte Osvaldos mål med et tidlig og frekt frispark.

Osvaldo: 4

Utlignet etter Palacios smarte frispark og hadde et mål annulert. Bortsett fra det virket han frustrert og likegyldig.

D’Ambrosio: 2

Kom stadig i tunge klyv fremover, men klarte ikke å utrette noe. Misset på en god sjanse noen minutter før full tid.

Guarin: 3

Erstatter en tafatt Medel ved pause. Bidro med noen gode driv fremover på banen, men heller ikke Guarin klarte å utrette noe på den siste tredjedelen.

Icardi: 3

Har vært småskadet siden Atalanta-kampen og kom likevel innpå. Det var en taktisk bommert av Mazzarri, som ikke fikk noe som helst ut av det.