Spillerbørs: Inter–Bologna

Inters lag mot Bologna

Handanovic: 6

Gjør noen enorme redninger i løpet av kampen, men må muligens lastes for det andre målet. Gjør ellers tingene sikkert og bra.

Rolando: 5

Spilte en bra kamp, men står bak brøleren som gjør at Kone enkelt utlignet for Bologna.

Ranocchia: 7

Leser spillet bra og er flink å bryte foran motstander. Gjør tingene sine bra langs bakken og var sikker i pasningsspillet.

Juan: 5

Spilte solid med hurtighet og fysikk helt til han måtte forlate banen med skade etter halvspilt første omgang.

D’Ambrosio: 4

Var ganske usynlig fremover på banen foruten et innlegg Inter burde fått mer ut av. Gjør ellers en ok jobb defensivt.

Hernanes: 5

Var skuddvillig gjennom hele kampen, bare synd han hadde lagt igjen siktet i garderoben. Assisterte Icardis andre mål, og var ellers en trussel for Bologna med teknikk, overblikk og en god pasningsfot.

Cambiasso: 6

Vant mange dueller på midtbanen og var mer med i angrep enn han vanligvis er. Fikk avfyrt noen farlige skudd som dessverre ble blokkert.

Alvarez: 4

Nok en skuffende kamp av Alvarez. Klarte ikke å sette opp medspillere, klarte ikke å slå gode innlegg og dødballer, og han klarte heller ikke å treffe mål.

Nagatomo: 5

Sto bak innlegget til Icardis første skåring og er mye involvert i Inters offensive spill. Jobber godt defensivt, selv om han ble rundlurt ved Bolognas første utligning.

Icardi: 8

En strålende kamp av Icardi som alltid var bevegelig og farlig. Det første målet på en flott volley, det andre på et nydelig skudd fra distanse.

Palacio: 5

En kamp helt på det jevne for rottehalen. Vandrer fortsatt mye, men fikk brukt farten sin til å skape trøbbel samt at han ble tildelt et sent straffespark.

Samuel: 5

Erstattet skadede Juan i første omgang og gjorde sine oppgaver bra. Solid i duellene.

Kovacic: 7

Tilførte Inter mye av det de trengte. Var hovedpersonen bak straffen da han enkelt passerte tre motstandere. Slo også et hav av geniale pasninger ingen forutså. Så Mazzarri det samme som oss?

Milito: 2

Fikk spille de drøyt tolv, tretten minuttene som gjensto og rakk å brenne Inters første straffe for sesongen. Et innhopp han vil fort glemme.