Spillerbørs: Inter–Atalanta

Handanovic: 6

Hadde en rolig aften i buret og tok det småtteriet som kom uten problemer.

Ranocchia: 6

Var uovervinnelig i luften og nære skåring ved et par anledninger. Fikk også straffe i første omgang som dessverre ikke ble noe av.

Vidic: 6

Hadde en heading i stolpen. Var ellers suveren i duellspillet, men ble aldri satt på de store prøvene.

Juan: 6

God kamp av Juan som sammen med resten av forsvaret hadde en god og rolig kamp. Sterk i duellene og hurtig til beins.

Jonathan: 5

På grunn av Inters gode kontroll ble han værende høyt i banen. Var ivrig etter å utrette noe, men brassen ble for unøyaktig i den avgjørende pasningen.

Guarin: 6

Hadde mange gode driv fremover i banen og noen av langskuddene var av ok kvalitet. Assisterte den viktige 1-0 skåringen til Osvaldo.

Medel: 6

Gjorde nok en god kamp foran forsvaret. Var sterk og aggressiv i duellene og gjorde nok noen motspillere frustrerte.

Kovacic: 6

En kamp helt på det jevne, en bedring fra sist. Slo noen gode pasninger, men Kovacic kan bedre.

Dodò: 5

Jobbet godt begge veier, men i avgjørende situasjoner tok han ofte feil valg og avsluttet selv.

Icardi: 2

Fikk ikke utrettet mye og måtte forlate banen etter tjuefem minutter på grunn av skade.

Palacio: 5

Jobbet veldig bra for laget, men han misbrukte tre, fire gigantiske sjanser, blant annet et straffespark. Palacio i form hadde gått av banen med hattrick i dagens kamp.

Osvaldo: 6

Erstattet en skadet Icardi etter tjuefem minutter. Skåret kampens første mål med en flott helvolley.

Hernanes: 6

Spilte de siste tjuefem minuttene, men drepte kampen med en utsøkt frisparkperle fem minutter før slutt.