Spillerbørs: Hellas Verona–Inter

16. mars 2014

Handanovic: 7

Hadde lite å gjøre gjennom hele kampen, men på overtid vartet han opp med en imponerende dobbelredning.

Campagnaro: 7

Spilte med stor autoritet, og gjorde en manns jobb defensivt. Var dyktig og rutinert i duellene mot Toni.

Ranocchia: 8

Fikk fornyet tillit og leverte veldig bra. Levde på grensen i duellene i feltet, men kom godt ut av det. God i hodeduellene, god i markeringen og sterk i duellene.

Rolando: 7

Brutal i duellene og får alltid en tå på ballen. Posisjonerer seg smart i duellene mot Toni. Gjør en glimrende jobb i starten av annen omgang når han løper opp Toni og forhindrer skåring imot.

Jonathan: 8

Gjør et fenomenalt forarbeid foran 0-1-skåringen med gode driblinger, før han slår ballen knallhardt inn i feltet til Palacio. Skårer 0-2-målet etter et flott løp langs sin høyre side.

Guarin: 4

Klarer ikke sette sitt preg på kampen. Selv om han kriger og står på, så utretter han ikke noe særlig med ballen. Går ut femten minutter før slutt.

Cambiasso: 7

Defensivt var han meget god, hvor han leser spillet godt og takler bra. Offensivt satt ikke pasningene like godt som de bruker.

Hernanes: 6

Sliter med å sette sitt preg på kampen offensivt. Han prøver likevel, og legger ned en god innsats i begge ender av banen. Blir nok en gang snytt for sin første skåring, denne gangen sto tverrliggeren i veien på hans lure frisparkforsøk. Assisterte Inters andre skåring, og ble byttet ut mot slutten.

D’Ambrosio: 5

Gjør en god jobb defensivt og får klarert noen farlige innlegg. Ble for usynlig offensivt dog. Byttet ut tjue minutter før slutt.

Icardi: 5

Er en stor trussel på hodet og header i tverrliggeren etter fem minutter. Etter dette ble det mye kriging og kjemping uten resultater.

Palacio: 6

Får en enkel oppgave i å sette Jonathans harde innlegg i mål fra 1 meter, hvor han var på riktig plass til riktig tid. Ellers vandrer han litt for mye ut i ufarlig område. Har to gode muligheter til, men begge ble misbrukt.

Zanetti: 6

Kommer innpå for D’Ambrosio, og fikk spille de siste tjue minuttene. Tilfører Inter defensiv trygghet, samt at han er en god ballvinner. Spilte på det sikre.

Kovacic: 6

Kommer inn for Guarin det siste kvarteret, og utfordret slitne Verona-spillere. Viste sitt kaliber, og gav Hernanes en stor mulighet, men brasilianeren snublet i det avgjørende øyeblikket.

Kuzmanovic: –

Kom på banen i overtiden, og blir ikke vurdert.

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.