Spillerbørs: Hellas Verona–Inter

Handanovic: 7

Hadde lite å gjøre gjennom hele kampen, men på overtid vartet han opp med en imponerende dobbelredning.

Campagnaro: 7

Spilte med stor autoritet, og gjorde en manns jobb defensivt. Var dyktig og rutinert i duellene mot Toni.

Ranocchia: 8

Fikk fornyet tillit og leverte veldig bra. Levde på grensen i duellene i feltet, men kom godt ut av det. God i hodeduellene, god i markeringen og sterk i duellene.

Rolando: 7

Brutal i duellene og får alltid en tå på ballen. Posisjonerer seg smart i duellene mot Toni. Gjør en glimrende jobb i starten av annen omgang når han løper opp Toni og forhindrer skåring imot.

Jonathan: 8

Gjør et fenomenalt forarbeid foran 0-1-skåringen med gode driblinger, før han slår ballen knallhardt inn i feltet til Palacio. Skårer 0-2-målet etter et flott løp langs sin høyre side.

Guarin: 4

Klarer ikke sette sitt preg på kampen. Selv om han kriger og står på, så utretter han ikke noe særlig med ballen. Går ut femten minutter før slutt.

Cambiasso: 7

Defensivt var han meget god, hvor han leser spillet godt og takler bra. Offensivt satt ikke pasningene like godt som de bruker.

Hernanes: 6

Sliter med å sette sitt preg på kampen offensivt. Han prøver likevel, og legger ned en god innsats i begge ender av banen. Blir nok en gang snytt for sin første skåring, denne gangen sto tverrliggeren i veien på hans lure frisparkforsøk. Assisterte Inters andre skåring, og ble byttet ut mot slutten.

D’Ambrosio: 5

Gjør en god jobb defensivt og får klarert noen farlige innlegg. Ble for usynlig offensivt dog. Byttet ut tjue minutter før slutt.

Icardi: 5

Er en stor trussel på hodet og header i tverrliggeren etter fem minutter. Etter dette ble det mye kriging og kjemping uten resultater.

Palacio: 6

Får en enkel oppgave i å sette Jonathans harde innlegg i mål fra 1 meter, hvor han var på riktig plass til riktig tid. Ellers vandrer han litt for mye ut i ufarlig område. Har to gode muligheter til, men begge ble misbrukt.

Zanetti: 6

Kommer innpå for D’Ambrosio, og fikk spille de siste tjue minuttene. Tilfører Inter defensiv trygghet, samt at han er en god ballvinner. Spilte på det sikre.

Kovacic: 6

Kommer inn for Guarin det siste kvarteret, og utfordret slitne Verona-spillere. Viste sitt kaliber, og gav Hernanes en stor mulighet, men brasilianeren snublet i det avgjørende øyeblikket.

Kuzmanovic: –

Kom på banen i overtiden, og blir ikke vurdert.