Spillerbørs: Genoa–Inter

Inters lag mot Genoa

Handanovic: 6

Hadde mange gode inngripener mot et duellsterkt Genoa. Antonellis hodestøt er utagbart for sisteskansen.

Campagnaro: 6

Var oppofrende i duellspillet. Er iskald med ballen i beina, og setter ofte fart fremover. Hadde noen livsviktige klareringer som reddet Inter flere ganger.

Rolando: 6

Spilte på det sikre, og tok aldri noen sjanser på den våte gressmatten. Er ellers god i hodeduellene, noe som var viktig mot Genoas vilje og duellstyrke på sine hjørnespark.

Juan: 5

Som vanlig aggressiv og sterk i duellene, men laget i overkant mange frispark, og var alt for slurvete i pasningsspillet. Gjorde uansett en mesterlig blokkering på Gilardinos skudd åtte minutter før slutt. Ble erstattet av Botta de siste fem minuttene.

Jonathan: 4

Hadde to store muligheter til å gi Inter ledelsen, etter 10. og 17. minutter. Er ellers ganske usynlig, noe som kan skyldes at han ikke kunne løpe med ballen og drible på den gjennomvåte gressmatten.

Kuzmanovic: 3

Få, men elendige skuddforsøk. Mesteparten av pasningene var også uadresserte. Ble byttet ut etter seksti minutter.

Cambiasso: 5

Åpnet kampen bra med gode crossere og gjennombruddspasninger, noe vi så mindre av til eldre kampen ble. Hadde uansett gode og viktige involveringer defensivt. Hadde Inters største mulighet til å skåre, men han bommet på ballen.

Nagatomo: 3

En dårlig kamp av japaneren. Til hans forsvar ble det mye duellering og vanskelige spilleforhold gjennom hele kampen. Er vanligvis livlig gjennom nitti minutter, men var ganske anonym i dag, samt at innleggene var alt for dårlige.

Alvarez: –

Blir sparket i kneet av Cofie og måtte forlate banen etter tjue minutter. Blir ikke vurdert, på grunn av hans manglende deltagelse de minuttene han spilte.

Palacio: 4

Skulle ha gitt Inter ledelsen ved flere anledninger, men han maktet ikke finne nettmaskene. Det positive fra dagens kamp var at han var leken og driblet mye, og hadde det mye bedre med en makker i angrepet. Jobbet godt, både defensivt og offensivt.

Milito: 3

Fikk plass i startoppstillingen for å hjelpe Palacio i det offensive spillet, men han var anonym nesten gjennom hele kampen. Han var flink til å holde på ballen i pressede situasjoner, samt å sette opp medspillere i gode posisjoner, og burde hatt en eller flere målgivende i dag.

Kovacic: 3

Erstatter skadde Alvarez etter tjue minutter. Vanskelige spilleforhold for den lille kroaten. På en gressmatte med mye vann blir det vanskelig for han å briljere med sin teknikk og sine pasninger, i tillegg til all duelleringen som kommer av de dårlige forholdene gjør det vanskelig for ham.

Guarin: 4

Fikk spille den siste halvtimen, og viste med en gang sin enorme fysikk og sitt gode driv. Hadde også et klokkereint volleytreff som satte Perin på prøve. Serverte Botta et nydelig innlegg på tampen det dessverre ikke ble mål av.

Botta: –

Erstattet Juan de siste fem minuttene, og hadde en stor mulighet til å skåre på sin stupheading mot slutten. Vil allikevel ikke bli vurdert.