Spillerbørs: Fiorentina–Inter

Inters lag mot Fiorentina

Handanovic: 6

Spiller en solid førsteomgang. Er offensiv i feltet og gjør ingen feil. Dessverre gjør han en brøler på Cuadrados utligning, men det fikk heldigvis ingen konsekvenser. Gjør det rimelig bra også etter keepertabben.

Rolando: 7

Spilte en kjempekamp sammen med resten av forsvaret. Offensiv og aggressiv markering, solid i duellspillet og smart i posisjoneringen.

Samuel: 8

Viser hvor viktig han er. Styrer forsvaret helt perfekt. Er uovervinnelig i duellene. Leser spillet også bra, og er trygg med ballen. Hadde enorme mengder med klareringer.

Juan: 7

Spilte også en kjempegod kamp. Juan er alltid pliktoppfyllende, med aggressiv markering, sterkt duellspill og en innsats som er beundringsverdig.

Jonathan: 6

Gjør en kjempejobb defensivt. Blir ikke like synlig offensivt som han vanligvis er, men er likevel en viktig bidragsyter i det offensive spillet.

Guarin: 6

Er farlig frempå ved noen anledninger, og assisterte Palacios skåring. Byttet ut etter sytti minutter.

Kuzmanovic: 6

Er Kuzmanovic på vei til å finne formen? Dekker store rom, leser spillet bra, slår gode pasninger og vinner ballen ofte. Var den nederste byggeklossen til Palacios mål, hvor han vinner ball, utfordrer og slår den videre. Som forrige kamp balanserer han midtbanen bra, og gjør Guarin og Hernanes friere.

Hernanes: 7

Er relativt fri med tanke på at Kuzmanovic gjør en god jobb defensivt. Skaper panikk i Fiorentina-forsvaret når han setter fart fremover og utfordrer. Godt overblikk, god teknikk og nydelige pasninger.

Nagatomo: 6

Som sin kollega på motsatt side gjør han en god jobb defensivt, og løper gjennom hele kampen. Kommer av og til rundt Fiorentina-forsvaret, men klarte aldri å skape det helt store. Slår et godt innlegg og assisterte Icardis 2-1-skåring. Blir byttet ut når det gjenstår få minutter.

Palacio: 8

Hadde et skudd i stolpen, men målet kom noen minutter senere. Er bevegelig, og stresser Fiorentinaforsvaret gjennom hele kampen. Gjør også manns jobb defensivt.

Milito: 5

Har to store muligheter i løpet av førsteomgang, men klarte ikke sette noen av de i mål, til tross for at han hadde rimelig god tid ved begge anledningene. Blir tatt av banen ti minutter før slutt.

Icardi: 7

Kommer innpå etter 55 minutter. Skårer 2–1-målet ti minutter etter innhoppet. Er bevegelig og sterk i kroppen, og skapte problemer for Fiorentina hele tiden.

Taider: 5

Erstatter Guarin de siste tjue minuttene, og hjelper Inter å forsvare ledelsen. Blir dermed ikke særlig offensiv, men bidro med et sikkert pasningsspill.

D’Ambrosio: –

Fikk spille de siste fem minuttene. Hadde en god mulighet å servere Palacio på åpent mål, men misbrukte muligheten. Fikk for lite spilletid til å få bedømmelse.