Spillerbørs: Cagliari–Inter

Lagbilde mot Cagliari
Carrizo: 7

Gjorde flere gode redninger, men var i enkelte situasjoner nølende og usikker. Baklengsmålet som treffer ham i ryggen kunne han ikke gjort noe med.

Campagnaro: 6

Hadde god kontroll defensivt, men bidro lite offensivt. Ble i andre omgang avslørt på manglende fart.

Vidic: 7

Spilte en kanonkamp sammen med Juan og var suveren i duellspillet langs bakken og i luften.

Juan: 7

En varierende kamp av brasilianeren som både var veldig god, men som også rotet det til ved et par anledninger. Likevel hadde han mange viktige involveringer og blokkeringer.

Santon: 7

Kom stadig på løp på sin side og bidro med flere gode innlegg. Med bedre presisjon fra angriperne hadde han notert seg for flere målgivende.

Guarin: 7

Dagens kaptein spilte en god kamp med godt pasningsspill, gode løp og god innsats. Testet skuddfoten ved et par anledninger, men var ikke like heldig som forrige helg.

Medel: 6

Pitbullen gjorde en fin figur forsvaret, men ble av og til liggende for høyt i banen og ble enkel å passere.

Brozovic: 6

Løp utrettelig og vant mange dueller, men også i dag blir det for mange feilpasninger når han kommer høyt i banen. Burde i tillegg utnyttet sjansen sin etter en halvtime langt bedre.

Kovacic: 7

Var endelig å finne i startoppstillingen igjen og svarte med å skåre Inters første mål. Pasningsspillet var bra, men kroaten kan utvilsomt bedre.

Icardi: 8

Terroriserte til tider Cagliariforsvaret og var flink å holde på ballen i oppspillsfasen. Gjorde en god jobb da han la til rette for Kovacics skåring og skårer selv et vakkert mål da han vendte vekk Capuano og klistret ballen i vinkelen.

Podolski: 4

Burde skåret minst to mål i kveldens kamp og særlig på sin første sjanse midtveis i første omgang. Var ellers ganske usynlig.

Dodò: –

Erstattet Podolski med under ti minutter igjen.

Hernanes: –

Kom på banen for Brozovic med bare åtte minutter igjen på klokken og rakk å sende et skudd i treverket.

Kuzmanovic: –

Fikk spille det siste halvannet minuttet.

Bilde: inter.it