Sneijder vil bli

Wesley Sneijder

Han var nylig gjest i et nederlandsk radioprogram, og ble selvsagt spurt om ryktene rundt Alex Fergusons angivelige interesse. Nederlenderen fornyet i høst kontrakten frem til sommeren 2015, og har i vår begynt å finne tilbake til godformen der han er regissøren bak et livlig angrepsspill hos Inter. Senest lørdag satte han et nydelig frispark bak Fernando Muslera, men noen ny hjemby ville han ikke diskutere:

Om jeg vil til United? Det er en flott klubb, men jeg har det bra i Milano og er ikke klar for å tenke på å flytte.

Ikke fristet av Manchester

Sneijders landslagskollega og Tottenham-spiller Rafael van der Vaart var også gjest i radioprogrammet, og mente spøkefullt at Inters nummer 10 burde vurdere London i stedet for Manchester. Midtbanemaestroen benyttet da anledningen til å komme med et lite stikk mot bomullsbyen:

Alle spillerne fra Manchester United og City reiser til London på fritiden, jeg synes det sier noe om byen.

Skulle det bli aktuelt med en overgang i sommer, vil han bli en meget dyr mann for eventuelle interessenter. Etter å ha våknet ut av en meget lang sommerdvale, har han i motsetning til Zlatan begynt å storspille på våren. Med fire år igjen av kontrakten og et ferskt ekteskap med Yolanthe Cabau van Kasbergen virker han godt etablert i Milano.

Kilde: skysports.com
Bilde: UK in Italy, flickr.com