Sneijder er klar for Derby d'Italia

Wesley Sneijder og Milos Krasic

Sneijderman, som han så fint kalles av Scarpini, regnes av mange som en av verdens beste fotballspillere. Han har vist sin utrolige evne de tre siste kampene; Sneijder har vært langtidsskadet, kommer tilbake og scorer tre mål på knapt 200 minutter, hvor to av de var av ypperste kvalitet. Etter en tung tid, virker Sneijder endelig tilbake for fullt. I tillegg har lillebroren, Rodney, nettopp skrevet sin første profesjonelle kontrakt med Ajax. Hevngjerrighet og glede gjør at det passer ypperlig å møte Juventus nå; med Sneijder i form er det alltid vanskelig å møte Inter.

Hvordan føler du deg nå, Sneijder?
Nå har jeg det bare bra. Jeg er ikke langt fra 100%, og jeg er veldig klar. Jeg scorte et fint mål for Nederland, men det viktigste var at jeg spilte uten problemer. Det var en viktig test før søndag, og det beviser at jeg er klar.
Blir Derby d’Italia viktig for å ende opp med Scudettoen?
Det er en veldig viktig og vanskelig kamp for oss. Hvis vi fortsetter å vinne, vil vi sette stort press på Milan og Napoli, og det er det vi vil. På slutten får vi se hvem som vinner tittelen. Vi er fortsatt mesterne.
La oss snakke litt om Champions League. For Inter vil det bli reprise av finalen.
Det vil bli veldig vanskelig mot Bayern München, men vi er klare. Vi er uten Milito, Samuel og Lucio, men vi har andre med kvalitet. Vi har fått gode spillere som Kharja og Pazzini. Pazzini kan ikke spille i Champions League, men han er viktig i serien.
Ibrahimovic sa han var sliten.
Takk Gud for det. Han er et fenomen, og jeg ville likt om han hvilte i et par kamper.
Fra en tidligere Interspiller til en tidligere Milanspiller: Hvordan liker du å arbeide med Leonardo?
Han er veldig tilfredsstillende. Han er en bra trener og en fin person. Han vet nøyaktig hvordan han skal styre laget, akkurat som Mourinho. Ingen er lik den andre, men da Leo kom til Inter, var vi alle glade.
I et intervju med Marca, skyldte Benitez på Inters leger.
Det er alltid lett å klage etter du har dratt, og det er ikke fint gjort å gjøre noe sånt. Det var en vanskelig tid for Benitez og for oss, men han kan egentlig ikke skylde på Inters leger.

Andre nyheter og rykter:

  • Montolivo og Rolando ryktes til Inter.
  • Det har vært en del snakk om at Juventus kanskje skal få tilbake Scudettoen fra 2006. Moratti sier at de ikke vil få det.

Kilder: Gazzetta dello Sport, goal.com
Bilde: Claudio Villa, zimbio.com