Sliteseier mot Sampdoria

Argentineren scoret nemlig begge målene i dagens kamp, og er nå oppe i 21 mål i sin første sesong. Høyst godkjent for en mann som av mange ble skjelt ut før sesongen. En 30 år gammel spiss som ikke hadde spilt i en større klubb enn Genoa. Snakk om å vise kritikerne feil.

palavsampdor

Dagens begivenhet startet bra for den nøytrale seer, med store sjanser til begge lag allerede etter ti spilte minutter. Omgangen fortsatte ganske jevnspilt, hvor Sampdoria hadde det lille overtaket spillemessig. Likevel var det Inter som kunne gå mest fornøyde til pause, etter at Palacio hadde satt inn sitt første for dagen. Pereira avanserte oppover kanten, og la inn til Palacio, som nokså lett kunne styre ballen i mål med hodet.

Det ble ikke gjort noen bytter til andreomgang – til tross for elendige prestasjoner fra Guarin og Jonathan – og Inter hevet spillet sitt. Mateo Kovacic herjet med Sampdoria. Det samme gjorde Juan Jesus. Og Icardi, som med stor sannsynlighet er å finne i Inter neste år, viste noe av det som bor i han. Ellers var det ikke mye rapportere hjem om. Helt til Rodrigo Palacio valgte å ta med seg ballen fra midtbanen, gå forbi et par tre mann, og sette den rolig forbi landsmannen Romero. Det var argentinerens 21. mål for sesongen! Og at han forrige uke startet på topp for Argentina, som innehar noen utrolige spisser, sier mye om hva den mannen har prestert i år.

Dagens seier betyr at vi er sju poeng bak AC Milan og den viktige tredjeplassen. Champions League-plassen virket fjern etter tapet mot Juventus, men våre naboer skal møte Fiorentina, Napoli og Juventus i de neste kampene, og med litt flaks og dyktighet kan vi fort få en spennende serieavslutning.

Kampfakta

Sampdoria 0-2 Inter (Pause: 0-1)

Målscorere: Palacio (43, 90)

Sampdoria: 22 Romero; 8 Mustafi, 17 Palombo, 28 Gastaldello; 19 De Silvestri, 16 Poli, 25 Krsticic (41′ st Munari), 14 Obiang, 2 Estigarribia (32′ st Poulsen); 12 Sansone (14′ st Maxi Lopez), 98 Icardi

Inter: 1 Handanovic; 42 Jonathan (13′ st Silvestre), 23 Ranocchia, 40 Juan Jesus, 31 Pereira; 4 Zanetti, 10 Kovacic, 21 Gargano; 14 Guarin; 8 Palacio, 99 Cassano (22′ st Kuzmanovic)

Dommer: Luca Banti (Livorno)

Gule kort: Poli, Gargano, Krsticic, Kovacic.

Kilde og bilde: inter.it