Skadesituasjonen i bedring

Julio Cesar og Wesley Sneijder

Dejan Stankovic, Julio Cesar, Esteban Cambiasso, Wesley Sneijder, Thiago Motta, Diego Milito, McDonald Mariga og ikke minst langtidsskadde Walter Samuel er blant de som har vært fraværende med skader for Inter så langt denne sesongen. Med ny trener før sesongen, og sultne, Scudetto-jagende storheter som Milan og Juventus på vei opp har skadene bidratt til en tøff høst for de blåsvarte.

Etter de siste øktene i Abu Dhabi er situasjonen heldigvis i bedring, da samtlige 22 spillere i troppen har vært med på treningene foran klubb-VM. Dejan Stankovic var optimistisk da han snakket med Inters offisielle nettsider søndag:

«Det må ha vært hundre dager siden sist vi alle sammen var på banen samtidig. Når alle kan trene sammen, ønsker alle å bli bedre. Intensiteten økes, det samme gjør engasjementet og konsentrasjonen.»

Joel Obi, Coutinho og Jonathan Biabiany kjørte restitusjonsøkter søndag, mens resten av laget var på den militære treningsbanen Nerazzurri har fått tildelt i Abu Dhabi. Lørdag kveld ble det klart at sør-koreanske Seongnam Ilhwa Chunma blir Inters motstander på onsdag, i en kamp som er forventet å være et overkommelig på vei mot neste lørdags finale (etter alt å dømme mot navnebror Internacional fra Brasil).

Både semifinalene og finalen blir sendt på TV 2 Sport, så det bør være gode muligheter til å få tatt en kikk på en forhåpentlig finalemotstander tirsdag, før Inter skal i aksjon onsdag klokken 18.00 norsk tid.

Kilde og bilde: inter.it