Siste dans?

Fredy Guarin

Den siste kampen skal likevel spilles, og selv om laget som sådan ikke har noen tabellposisjon å forsvare eller jakte, finnes det nok av enkeltspillere som har all verdens å bevise. Da Antonio Cassano på det nærmeste var spilleklar, falt han selvsagt og skadet hånden på trening. Dermed blir det en ny sjanse i angrep for Ricky Alvarez, som i aller høyeste grad spiller for sin eksistens som Inter-spiller. De dårlige nyhetene før kveldens kamp er at gjestene kommer som en kule oppover Serie A-tabellen, og har sju strake seire i jakten på spill i Europa.

Med seier eller et likt resultat som Lazio har nemlig Guidolins menn sneket seg inn i Europa League i siste liten, nok en imponerende sesong fra juvelen i Pozzo-kronen. På de siste fire møtene med Inter har det blitt seier, inkludert to ganger i Milano, og det er neppe med stor frykt de entrer Milanos fotballkatedral i kveld. Våre Nerazzurri hadde en katastrofal rekke med tre tap såvidt reddet inn med uavgjort mot Genoa, det er heller ikke noen stor lysning i enden av skadetunnelen.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Handanovic, 27 Belec, 30 Carrizo

Forsvar: 28 Pasa, 31 Pereira, 40 Juan Jesus, 55 Nagatomo, 62 Ferrara, 63 Spendlhofer

Midtbane: 7 Schelotto, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 19 Cambiasso, 24 Benassi, 61 Garritano, 90 Olsen

Angrep: 8 Palacio, 18 Rocchi, 45 Forte

Obi, Chivu, Cassano, Ranocchia, Stankovic, Mudingayi, Milito, Jonathan, Samuel, Zanetti, Castellazzi, Silvestre og Gargano er på skadelisten, men ingen spillere er suspenderte ihvertfall… En meget viktig spiller er tilbake fra skade, men toppscorer Rodrigo Palacio starter med all sannsynlighet på benken. Simone Pasa kan få en ny sjanse i forsvaret etter å ha gjort en god figur mot Genoa sist.

Rodrigo Palacio

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Pasa – Cambiasso – Juan Jesus
Nagatomo – Kovacic – Kuzmanovic – Pereira – Alvarez
Rocchi – Guarin

Formasjonsvalget er som vanlig relativt usikkert, men det står mellom et tremannsforsvar med rutinerte Cambiasso eller firemannsforsvar med Cuchu på midtbanen. Angriperne Rocchi og Alvarez må nesten uansett i aksjon, spørsmålet er hvordan de pares opp mot Guarin og resten av midtbanen.

Brkic
Benatia – Danilo – Domizzi
Basta – Allan – Pinzi – Gabriel Silva
Pereyra – Muriel
Di Natale

Lazzari og Faraoni er eneste sikre fravær for gjestene, mens Antonio Di Natale trente separat i uken og med nød og neppe anses som kampklar. Det kan fort bli Luis Muriel alene på topp med toppscoreren og klubblegenden på benken fra start.

Det blir dessverre ingen TV-sending for Inter i kveld, men avspark på Giuseppe Meazza er klokken 20.45. God fornøyelse og forza Inter!

Bilder: inter.it