Sesongstart: Inter–Atalanta

Det har som vanlig vært en sommer i mercatoens tegn. Det begynte svært godt for Nerazzurri, som tidlig sikret seg gode forsterkninger. Senere har salgene også kommet, med Kovacic og Shaqiri som inntektsbringende men kontroversielle handler. Stevan Jovetic, Geoffrey Kondogbia, Miranda, Jeison Murillo og Martin Montoya er alle nye i blåsort, og det er ventet at de fire førstnevnte debuterer fra start søndag kveld.

Forventningene har vært til dels store rundt Mancinis første hele sesong i trenerstolen, men i treningskampene har Inter sett veldig variable ut. En solid seier i Bilbao mot Athletic Club er eneste overbevisende resultat, men som vanlig lever forsesongen sitt eget liv. Atalanta går inn i sesongen uten sine stortalenter Baselli og Zappacosta, som begge har forsvunnet til Torino. Det er forventet en ny tøff sesong for dronningen av provinsklubbene, og kampen mot nedrykk begynner i Milano.
Stevan Jovetic

Skader og suspensjoner

Inter: Dodo og Vidic er ute med skade, mens Nagatomo (nært forestående overgang) og Biabiany (opptrening) ikke er i troppen.
Atalanta: Luca Cigarini er ute etter å ha fyllekjørt (!) nylig, ellers stiller Bergamos stolthet med fullt lag.
Avspark er klokken 20.45 på Stadio Giuseppe Meazza. Ingen norske TV-kanaler har så langt sikret seg Serie A-rettigheter denne sesongen.
Bilder: inter.it