Seier i sesongens siste seriekamp

Feiring mot Catania

Kampens første mål kom etter bare et kvarters spill. På nydelig vis hælsparket Stankovic ballen videre til Kharja, som bare minutter før hadde sendt i vei et herlig langskudd som traff tverrliggeren. Sistnevnte fikk ballen litt for langt foran seg, men klarte likevel å krangle ballen videre til Pazzini som enkelt kunne dunke hjemmelaget i ledelsen.

Det ble ingen flere mål i den første omgangen. Samuel Eto’o var en konstant trussel på venstresiden for Inter, men de sjansene han skapte ble ikke omsatt til scoring, og han ble også byttet ut til fordel for spisskamerat Diego Milito i pausen.

Målrikt etter sidebytte

Den andre omgangen ble meget underholdende. Det tok bare tre minutter før måltyven Giampaolo Pazzini satte inn sitt andre for dagen da han på ekte goalgettervis lurte seg inn på bakre stolpe og banket inn et innlegg fra Diego Milito.

Etter drøye timen spilt var det Yuto Nagatomo sin tur. På sterkt vis klarte Lucio å tuppe ballen videre til Nagatomo som kom i stor fart på høyresiden. Japaneren viste angrepsferdigheter av høy klasse da han hamret inn ballen i lengste kryss fra hjørnet av sekstenmeteren.

Bare tre minutter senere skulle Catania få sin redusering. Ledesma gjorde en god jobb da han snek seg bak Inter-forsvarerne, og hadde heller ingen problemer med å lure andrekeeper Castellazzi i Inter-buret. Noe tafatt forsvarspill av hjemmelaget, men en flott scoring likefullt.

Det ble ingen flere scoringer, og Inter endte dermed opp seks poeng bak seriemester Milan, som noen timer senere spilte 0–0 borte mot Udinese. Søndag er det klart for finale i Coppa Italia når Inter møter Palermo i hovedstaden Roma.