Samuel-skade gir overgangsrykter

Walter Samuel på trening

Veggen fra Argentina røk korsbåndet i helgens kamp mot Brescia, og kan i verste fall være ute resten av sesongen. Med Marco Materazzi, Cristian Chivu, Ivan Cordoba og Nelson Rivas i bakhånd er ikke verken kvaliteten eller bredden god nok med en langtidsskadet Samuel. Det kommer dermed ikke som noen overraskelse at ryktene sier at Inter har lagt ut på midtstopperjakt.

Den første spilleren som selvsagt blir koblet til en overgang når vinduet åpner i januar, er Genoas Andrea Ranocchia. Spilleren er allerede deleid av Inter, og er på lån til Rossoblu ut denne sesongen. Sammen med nåværende Juventus-stopper Leonardo Bonucci dannet han et sensasjonelt godt stopperpar for Bari forrige sesong, og er tippet som en fremtidig landslagsspiller. Ambisiøse Genoa er ikke nødvendigvis interessert i å gjøre noen handel med Inter allerede i januar, og det er ventet at Nerazzurri må ut med minst 10 millioner euro for å sikre seg Ranocchia midtveis i sesongen.

Flere navn fra England

Nettstedet football-italia.net bringer også en spennende håndfull navn fra Premier League, den nylig landslagsdebuterede engelskmannen Gary Cahill fra Bolton, den danske stjernen Daniel Agger fra Liverpool og vår egen Brede Hangeland fra Fulham skal alle være aktuelle prospekter for Marco Branca og Massimo Moratti. Agger ble i sin tid hentet til Merseyside av Rafael Benitez, men spanjolen har mindre påvirkning på Inters markedsaktiviteter.

Wolfsburgs italienske midtstopper Andrea Barzagli har en kontrakt som går ut denne sommeren, og skal ifølge det tyske fotballmagasinet Kicker ha en muntlig avtale med Volkswagen-klubben om å få lov til å forlate Tyskland om en italiensk klubb skulle vise interesse i januar. Barzagli vil dermed trolig være et billigere alternativ for et Inter som har en uttalt ambisjon om å bruke mindre penger enn tidligere sesonger.

En liten uke før Derby della Madonnina er det trolig at Iván Córdoba går inn som vikar på midtstopperplass de neste kampene, og en aldrende Marco Materazzi er så neste alternativ på Benitez sin liste med mindre Cristian Chivu tar turen innover fra sin backposisjon.

Kilder: inter.it, football-italia.net
Bilde: inter.it