Ruvende Inter med sju strake

Med åtte bortekamper spilt denne sesongen kan Inter skryte av åtte seire og bare to mål imot. Det var heller aldri særlig tvil på søndag ettermiddag, etter at bunnlaget Bologna kom under i første omgang på et sjeldent mål fra Andrea Ranocchia så ikke Inter seg tilbake. En godt fornøyd Andrea Stramaccioni konstaterte det samme på pressekonferansen etter kampen.

Vi slet i begynnelsen av begge omgangene, og Bologna viste mye vilje, men jeg likte det jeg så fra Inter. Vi var solide og organiserte og gav lite fra oss i banespillet. Kun på det ene hjørnesparket da de scoret ble vi overrasket. Vi blir stadig bedre og jeg er fornøyd med utviklingen.

Med ettmålsledelse tok altså Inter pause, og fikk noe tøffere motstand i andre omgang. Men også da var det gjestene som stakk først, da Rodrigo Palacio satte opp Diego Milito til en enkel scoring i sistnevntes kamp nummer 100. Like etter reduserte Nicolò Cherubin for hjemmelaget, men angrepsfesten var ikke over på motsatt side.

Rodrigo Palacio

En nydelig kontring og presist pasningsspill gav Esteban Cambiasso all verdens plass og tid, og Cuchu chippet ballen elegant over målvakt Agliardi til kveldens tredje for Inter. Da var kampen i all hovedsak avgjort, og Strama kunne blant annet sette innpå en Ricky Alvarez med behov for kamptrening.

Dette Inter-laget ser ut til å ha funnet en god defensiv struktur, og kontrer nå med stor fart og smarte løsninger. Med kreativitet og bevegelighet i form av Palacio og Cassano har også Diego Milito fått flotte arbeidsforhold på topp. Bakerst er det en ung krølltopp fra Assisi som blir stadig bedre, mens Juan Jesus ser ut som en veldig solid forsterkning.

Andrea Ranocchia

Med sju seire på rad går Nerazzurri stinne av selvtillit inn i midtukekamp mot Sampdoria hjemme på Giuseppe Meazza. Den aller største utfordringen ligger som kjent enda noen dager senere, i borteturen til foreløpig uinntagelige Juventus Stadium. Vi kunne ikke håpet på en bedre opptakt, nå gjelder det bare å unngå et feilskjær mot de nyopprykkede fra Genova. Og om Juventus ikke tar tre poeng mot Bologna onsdag, kan Inter gå forbi med seier neste helg…

Kampfakta

Bologna 1–3 Inter (Pause: 0–1)

Målscorere: Ranocchia 27, Milito 53, Cherubin 58, Cambiasso 64

Bologna: 25 Agliardi; 8 Garics, 5 Antonsson, 21 Cherubin, 3 Morleo; 6 Taider, 30 Pazienza (Krhin 75), 17 Guarente (Kone 82); 23 Diamanti; 10 Gilardino, 18 Gabbiadini (Paponi 75)

Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus; 4 Zanetti, 16 Mudingayi, 19 Cambiasso, 21 Gargano (Pereira 88), 55 Nagatomo; 8 Palacio (Alvarez 80), 22 Milito (Cassano 67)

Dommer: Andrea De Marco

Gule kort: Mudingayi 15, Pazienza 26, Diamanti 51, Gargano 68, Juan Jesus 78, Morleo 90

Bilder: inter.it