Rundspilt av middelmådig hjemmelag

Mauro Icardi mot Sassuolo
Kampen begynte med et hissig Inter, som tydelig var ivrige på å få en god start. Det bølget mye frem og tilbake, og Sassuolo var langt fra ufarlige på sine kontringer. Etter et kvarter spilt var det Sassuolo som hadde tatt over initiativet, og Simone Zaza er ikke mannen du gir plass i farlig sone. Italieneren klinket til på halv-volley, og Handanovic maktet ikke holde ballen utenfor. Et nydelig og ikke helt ufortjent mål.

Videre fungerte lite for Inter, både fremover og bakover, og et hodestøt fra Vidic var det nærmeste Inter kom i førsteomgang. Etter 29. minutter var Sassuolo frempå igjen. Sansone dro seg innover i banen og hamret løs et fantastisk skudd, helt oppe i vinkelen. To flotte mål, men presset fra forsvaret virket nærmest ikke-eksisterende. Sassuolo var nå det klart beste laget på banen, og kun gode involveringer hindret hjemmelaget fra å score ytterligere et mål.
Andre omgang fortsatte i samme spor. Inter forsøkte å trykke på for redusering, men Sassuolo holdt unna, og kom til flere halvsjanser. Brozovic fikk sin debut midtveis, uten at han fikk satt noe skikkelig preg på kampen. Det var ikke før det dro seg mot 80 spilte at Inter fikk til noe skikkelig. Shaqiri var i praksis eneste offensive drivkraft fremover, og fikk blant annet et skudd i stolpen.
Spillere som Kovacic og Palacio var langt under pari, og det var ikke før Mancini byttet inn Icardi at det ble litt dramatikk. Et svakt tilbakespill fra Sassuolo-forsvaret snappes opp av Icardi, som triller ballen enkelt forbi Andrea Consigli. Tempreturen hevet seg kraftig, og i løpet av minutter hadde både Sansone og Donkor fått rødt kort. Sansone med sitt andre gule etter en håpløs takling på Guarin, mens Zaza fikk filmet på seg et straffespark, samt rødt til Donkor. Han tok straffen selv, og fastslo sluttresultatet til 3-1. Et par skuffende dommeravgjørelser til tross, Sassuolo vant fullt fortjent, og Mancini har virkelig fått noe å tenke på før Inter gjester Napoli neste uke.