Roma tapte mot Sampdoria

Hele laget feirer

Dette betyr at Inter er serieleder og alt er nå opp til oss – igjen. Vinner vi de resterende kampene er vi seriemestere.

Det begynte derimot dårlig for Sampdoria. Francesco Totti sendte Roma i ledelsen etter å ha sendt av et skudd lav i høyre hjørnet. Scoringen kom etter en rask kontring hvor Mirko Vucinic serverte Totti en passning i meget gunstig posisjon. Roma fortsette å domminere kampen og burde ha økt ledelsen ved flere anledninger i første omgang.

I andre omgang kom Sampdoria mer inn i kampen og de fleste Inter-supportere krysset fingrene for et aldri så lite mirakel. I det 52. minutt utlignet Giampaolo Pazzini. Det ironiske er at scoringen kom etter en crossball fra den tidligere Roma-spilleren Antonio Cassano. Pazzini takket og bukket og headet fra kloss hold lavt i høyre hjørne.

Etter scoringen presset Roma høyt og kom til en rekke avslutninger. Det var noen nervepinnende sluttminutter. I det 85. minutt punkterte derimot Sampdoria kampen. Pazzini scoret kveldens andre mål, til stor jubel for Inter-supportere. Scoringen kom på en pasning fra Daniele Mannini. Nok en kontring resulterte i mål for Sampdoria. Sluttresultatet ble 1–2.

Bilde: inter.it