Rodrigo Palacio til Inter?

Etter en svak åpning der Diego Milito har slitt med formen er Inter på jakt etter en ny spiss, nå kan Genoas Rodrigo Palacio være på vei.
Inter har hatt en del skader i troppen i år og med spillere som Il Capitano, Pandev, Samuel og Motta skadet sliter Inter med å finne frem til formen fra forrige sesong.
Eto’o er i glimrende form, men det hjelper lite når han alene er på topp. Derfor har Benitez, ifølge Gazzetta dello Sport, spurt ledelsen om forsterkninger.
Før sesongen startet var det mye snakk om at Liverpool-spissen Dirk Kuyt skulle komme til Inter, men som vi alle vet så det ble ikke noe av den overgangen. Nå ser det ut som Benitez er interessert i å signere den argentinske spissen, Rodrigo Palacio fra Genoa. Ettersom Palacio har spansk pass, så vil han ikke bli sett på som en ikke-EU spiller.
Genoa kjøpte Palacio fra Boca Juniors i 2009 for 6 millioner euro. Palacio har spilt 6 kamper, der han har scoret 1 mål og har 1 assist denne sesongen. Han blir sett på som en eksplosiv spiller og før han gikk til Genoa var både Arsenal og Barcelona interesserte i å signere han.
Det er snakk om at Inter har allerede begynt å forhandle med Genoa om en mulig overgang. Genoa vil ha 9 millioner euro for den argentinske spissen og Gazzetta dello Sport tror at Inter er villige til å betale denne summen for Palacio.
Kilder: football-italia.net, gazzetta.it