Reisebrev – ICNs supportertur

På lørdag var vi på Il Botinero – selveste Zanetti og Cambiassos restaurant. Der ble vi servert de saftigste kjøttstykker, de herligste drinker og de søteste dessertene. Vi nordmenn, 10 i antallet, fikk vårt eget rom på restauranten; et rom dedisert til Cambiasso. Der satt vi og så Juventus feile mot Chievo, og drømte om en åtte poengs luke til fjorårets seriemester allerede etter tre serierunder. En meget fin aften som bare var oppvarmingen til det som skulle skje dagen etter.

Søndag morgen dro vi først på pub ved kanalen, før vi dro til stadion i 16-tiden. Der hadde vår reiseleder Daniel Larsson skaffet oss “club passes”, som gjorde at vi fikk gå rundt på stadion i timene før kamp. Vi fikk gå helt nede med matta, inne i garderoben, rommet der de holder pressekonferanser og mye mer. Og som dere ser på bildene, fikk vi også være nær samtlige spillere hos både Inter og Milan bare litt over timen før kampen startet. Når det i tillegg ble seier og en storslagen tifo, tror jeg at alle reisende ser på det som en tilnærmet perfekt helg i Milano.
Neste supportertur ligger an til å bli mot Juventus neste sesong. Da satser vi på en minst like fin opplevelse, og en enda større gjeng nordmenn.