Reaksjoner etter Udinese-kampen

Palacio var fornøyd med kampen mot Udinese, og trekker frem hvor viktig Cambiasso er:

«Cambiasso spilte en fantastisk kamp. Han er veldig viktig for dette laget, fordi han er veldig intelligent, og han vet alltid hva han skal gjøre. Han er svært rutinert og gir alltid sitt beste for at Inter skal vinne.

«Vi har startet sesongen bra, og er nødt til å jobbe hardt for at det skal fortsette slik.»

«Jeg takker for all den positive omtalen. Det er viktig for meg og for selvtilliten min. Men det viktigste i dag var å vinne, for de lagene foran oss og rundt oss på tabellen også vant. Vi visste at det ikke ville bli en enkel kamp, men vi spilte glimrende og resultatet kom deretter. Målet mitt var ikke et enkelt ett, men det var vakkert,» sa Argentineren og fortsatte «vi spiller godt alle sammen. Jeg skårer fordi det er jobben min som angriper. Men resten av laget fortjener ære, for jeg kunne ikke skåret uten de. Vi jobber knallhardt på treningen og forbereder oss veldig godt til kampene, men det som er viktig nå er at vi fortsetter på det sporet vi er inne på.»

Alvarez er godt fornøyd med formen, og er klar på at hard jobbing må til for å opprettholde den:

«Slik jeg spiller nå er jeg nødt til å spille hver kamp. Jeg er nødt til å stå på å jobbe hardt for å opprettholde den gode formen min, for skulle jeg miste den vil jeg miste selvtillit.»

«Palacio sier jeg skylder ham en målgivende,» sa han smilende og fortsatte «men han spiller utrolig godt for tiden, og ikke bare skårer han mål, men han skaper mål også. Det er viktig for en angriper som han. Han er en fantastisk spiller.»

«Jeg takker de som sier jeg spilte en bra kamp i dag. Jeg er nødt til å jobbe knallhardt for å opprettholde formen min, noe Mazzarri krever av meg, og det er sånn jeg vil at ting skal være fremover. Om jeg skårer mål mot Livorno til helgen? Jeg håper virkelig det,» sa Alvarez etter kampen.

Cambiasso applauderer Walter Mazzarris for å ha gjort Inter til et topplag igjen.

«Det er ikke vanskelig å se hva Mazzarri har gjort for denne klubben. Alle klubbene Mazzarri har hatt ansvaret for har hatt en klar identitet, noe som har gjort at han har oppnådd store ting over en lengre periode,» sa han.

«Vi er tilfredse med hvordan vi har kommet i gang, og ønsker bare å fortsette med den gode jobben. Jeg er veldig glad for at vi spiller som vi gjør, og at vi er på vei tilbake til toppen. Inter hører hjemme i toppen av serie A.»

«Vi var skuffet etter uavgjortresultatet mot Atalanta forrige runde, og ville slå hardt tilbake. Det mener jeg vi gjorde, for Udinese er et av de beste lagene på hjemmebane. Vi spilte godt, og turte å slippe oss løs. Da er vi gode, i begge ender av banen,» avsluttet kapteinen.

Kilder: inter.it / football-italia.net