Reaksjoner etter storseieren

Palacio Guarin og Brozovic
Inter tok søndag sin første seier mot Atalanta på Stadio Atleti Azzurri d’Italia på syv år, og det var særlig en spiller som markerte seg.

Fredy Guarin sto bak alle Inters fire mål i ettermiddag og sier at laget nyter tilværelsen.

“Den siste tiden har vært tøff, men nå har vi to seire på rad. Vi spiller bra og nyter kampene,” sa han til inter.it etter kampen.

“Å ha trenerens tillit er viktig både for spilleren selv, men også laget som helhet. Mancini bringer positiv entusiasme hver dag. Jeg føler meg bra og vil takke Mancini, staben og lagkameratene for tilliten.

“Jeg beklager om jeg har provosert Atalanta supporterne, jeg var bare glad for skåringene.

“Det viktigste er at laget presterer bra fordi det hjelper spillerne å gjøre det bedre individuelt. Det er viktig for klubben at vi begynner å vinne, og noe av grunnen til det er tilliten Mancini viser oss.”

Mancini selv var fornøyd med kampens utspill, men sier fortsatt at mye arbeid gjenstår og at laget må slutte med de personlige feilene.

“Vi er fornøyde,” sa han og fortsatte “vi kom til en svært tøff arena mot et godt lag og vant. Prestasjonen er jeg fornøyd med selv om vi fortsatt gjør for mange personlige feil som gjorde ting vanskelig for oss.
“Vi hadde problemer da vi tok ledelsen, men hevet oss etter utligningen. Vi håper dette var et steg i riktig retning, for det er fortsatt mye arbeid som må gjøres.

“Tillit er viktig. Etter en kamp som vi hadde mot Napoli skjønte vi at vi har noe å stille opp med mot alle. Vi ser ikke så mye på tabellen enda, men seieren i dag var viktig i oppbyggingen frem mot kampene mot Celtic.

“Guarin er en god spiller. Merkelig nok har han ikke prestert bedre tidligere i sesongen, men kampen i dag vil hjelpe ham med selvtilliten og roen fremover. Vi gir ham tillit og han takker for tilliten med en fremragende gjennomføring.”

Fjorårets toppskårer, Palacio, tegnet seg noe heldig på skåringslisten i dag og noterte seg for sesongens tredje seriemål. Likevel mener han at fokuset må rettes på torsdagens Europa League kamp.

“Resultatet i dag var viktig fordi det viser at vi forbedrer oss og at vi spiller bedre.

“Vi vant på en tøff arena mot en lag som ikke gir fra seg mange trepoengere. Men nå må fokuset rettes mot Celtic.

“Samtlige spillere er viktige for laget, ikke bare Icardi. Jeg jobber meg opp igjen fra en ankelskade, noe som vises på formen min. Selv om jeg er plaget med skaden jobber jeg hardt for laget.”

Kilde/bilder: inter.it