Ramirez fremfor Sanchez?

Bologna

For å gjøre det klart: Inter sitt førstevalg er Alexis Sanchez. Men det er skjær i sjøen som kan forhindre en overgang: Manchester Cty og Barcelona er villige til å betale 30 millioner euro, og Udineses eier Pozzo kan overtale Sanchez til å bli. Så Ramirez-situasjonen kan fort skyte fart, og den kan inneholde de to deleide spillerne Emilinao Viviano og Rene Krhin.

Det at situasjonen kan skyte fart, betyr ikke at handelen vil skje i juli. Men Inter vil følge med på hva Bologna gjør, da de fortsatt må betale det siste avdraget på 800 000 euro til Penarol, Ramirez sin tidligere klubb i Uruguay. Det vil være vanskelig for Bologna, etter å ha betalt de to første avdragene, å ikke sikre seg spilleren for bare 3,2 millioner euro til sammen.

Krhin og Viviano som vektstenger

Gaston Ramirez skal være veldig godt likt av Inter: En 19-åring med gode tekniske ferdigheter, men likevel den ustabiliteten som preger en ung spiller. Slik det ser ut nå, vil ikke Inter bli med i en kamp om Alexis Sanchez’ underskrift, og veien å gå for å få Ramirez-avtalen gjort, er å legge et forslag om deleierskap på bordet til Bologna. Men for å hente 100 prosent av rettighetene, må Branca sannsynligvis bruke kollaboratørene Viviano og Krhin, som vil være sentrale i en eventuell overgang til Inter.

Så her er scenariet som må bli tatt på alvor: Inter kjøper den andre halvdelen av Viviano, samtidig som de støtter Julio Cesar. Derfor kommer Inter til å slippe Viviano på lån et år til. I tillegg fornyes deleierskapet av slovenske Rene Krhin. Dermed kan Inter kjøpe halve Gaston Ramirez, så finne ut av hva som skjer med Sanchez og om det fortsatt er en mulighet til å hente han.

Kilde: Gazzetta dello Sport
Bilde: flickr.com