Pur frustrasjon i Lecce

Lucio vinner duellen

Selv om kampen begynte med en del forsvarsslurv, var det Inter som utvilsomt dominerte på Stadio Via del Mare. En halvtime med sjanseregn som passet til været i Puglia fra det 15. til 45. minutt gav ingen Inter-mål, mens Lecce-kaptein Guillermo Giacomazzi satte den ene sjansen han fikk etter 40 minutter. I mellomtiden hadde Benassi i Lecce-målet reddet mesterlig fra både Walter Samuel og Giampaolo Pazzini, mens Esteban Cambiasso satte en kjempesjanse like utenfor.

Andre omgang fortsatte med to annulerte scoringer for Inter, i tillegg hadde Samuel en avslutning i stolpen. Sluttminuttene bragte også både Benassi og Julio Cesar til sine toppnivåer, med flotte redninger på avslutninger som var ment for nettmaskene. Det var på ingen måte Inters dag, Serse Cosmi og hans Lecce kunne slippe jubelen løs etter 94 minutter, Lecce hadde triumfert mot Nerazzurri.

Midtbanetrøbbel

Kamp nummer to på rad uten Thiago Motta endte i det andre tapet på rad. Tilfeldig kanskje, men med Motta på banen har Inter vunnet 90 prosent av kampene i Serie A, mot 22 prosent uten brasseitalieneren på plass. Det ser også ut som at Wesley Sneijder er noe utilpass i Ranieris system, og i går ble han byttet ut til pause etter en omgang med mer irritasjon enn konstruksjon. Ranieri forklarte byttet slik:

Han spilte ikke dårlig, men jeg ville sikre litt mer. Vi har fortsatt ikke helt orden på var 4-3-1-2, i 4-4-2 ser vi bedre ut. Kan Wesley spille alene bak spissene? Jeg har sagt det mange ganger, han er en sentral spiller som må ha frihet til å variere. Han er playmaker, og jeg kan ikke begrense ham til å spille kant.

Formasjonsforvirringen ser ut til å fortsette, med andre ord. Lagets kanskje største stjerne passer ikke i systemet som fungerer best, og det ser ikke mindre sannsynlig ut med et salg til sommeren etter fadesen i Lecce.

Kampfakta

Lecce 1-0 Inter (Pause:1-0)

Målscorere: Giacomazzi 40

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Obi (28 Zarate 72); 10 Sneijder (11 Alvarez 45); 7 Pazzini, 22 Milito

Lecce: 81 Benassi; 30 Oddo, 13 Miglionico, 40 Tomovic; 7 Cuadrado, 18 Giacomazzi (8 Obodo 78), 26 Blasi, 10 Olivera, 28 Brivio; 24 Muriel (11 Seferovic 73), 17 Di Michele

Dommer: Luca Banti

Bilder fra kampen
Wesley Sneijder var i tottene på lagkamerat Pazzini i løpet av kampen, og var i etterkant irritert over byttet i pausen. Etter kampen fokuserte han til inter.it mest på hvordan spillerne skulle snu trenden:

Vi vinner den neste kampen. Jeg er lei meg for tapet, men vi skal gjøre det godt igjen!

Neste sjanse kommer allerede førstkommende onsdag, da spiller Inter hjemme mot Palermo kl. 20.45.

Alle bilder: inter.it