Primavera slaktet av Spurs

Daniel Bessa

Andrea Stramaccionis første kamp som fersk trener for Primavera-laget kan vanskelig betegnes som noe annet enn en fiasko. NextGen Series, en slags mesterliga for juniorlag, åpnet for Nerazzurri sin del borte mot Tottenham Hotspur. Det endte med ikke mindre enn 1–7 i bagasjen.

Fulvio Peas arvtager på trenerbenken var naturligvis skuffet, etter triumf i Viareggio-turneringen og en tredjeplass i seriespillet var dette langt under pari selv med noen viktige fravær i spillergruppen. Stramaccioni prøvde å berolige tilhengerne etter smellen:

For å være helt ærlig spilte Tottenham veldig bra, mens vi spilte veldig dårlig. Likevel har jeg full tiltro til denne gruppen. […] Vi vil jobbe for at Tottenham skal møte et helt annet Inter når de kommer til Milano. Vi ber om unnskyldning til våre tilhengere for tapet, det gjør vondt.

Som seg hør og bør i Champions League får Inter Primavera fem nye muligheter til å overbevise i gruppespillet, her er høstens resterende kamper:

  • 14. september – PSV Eindhoven (hjemme)
  • 28. september – Basel (hjemme)
  • 19. oktober – Basel (borte)
  • 2. november – Tottenham (hjemme)
  • 23. november – PSV Eindhoven (borte)

Laget mot Tottenham

1 Cincilla; 2 Giannetti, 5 Bianchetti, 4 Spendlhofer (16 Mella 61), 3 Falasca; 8 Romanò (kaptein), 6 Pecorini, 11 Duncan; 7 Candido (13 Kysela 29); 9 Terrani (18 Vojtus 45), 10 Bessa

Ubenyttede innbyttere: 12 Melgrati, 14 Benassi, 15 Alborno, 17 Galimberti