Poengdeling mot Napoli

Samuel Eto'o scorer mot Napoli

Samuel Eto’o sendte Nerazzurri i føringen etter et kvarter med et flott skudd, men på overtid av den første omgangen kriget Juan Zuniga inn utligningen, noe som også ble kveldens siste scoring, og forsåvidt siste målsjanse.

Ny scoring for Eto’o

Det var en forsiktig åpning på kampen med ikke alt for mange farligheter. Lagene følte mye på hverandre, og lå forsiktig og disiplinerte. Etter et kvarter kom så kampens første mål på San Paolo. Diego Milito mottok ballen ved hjørnet av sekstenmeteren, før han ga ballen videre til kameruneren Samuel Eto’o som på nydelig vis banket ballen i mål, utagbart for De Sanctis i Napoli-buret.

Napoli presset voldsomt på etter Inter-scoringen, uten å komme til de altfor store sjansene. De var det nemlig Inter som skapte, og denne gangen var det Maicon. På nesten samme vis som ved Eto’os scoring kom han seg løs ved sekstenmeteren, men denne gangen prøvde han å skru ballen rundt Napolis burvokter. Det klarte også brasilianeren, men stolpen hindret Inter i å doble ledelsen.

Rotete utligning

På overtid av den første omgangen kom utligningen. Etter mye klabb og babb i feltet klarte hjemmelagets Zuniga å krige inn 1-1, noe som også ble pauseresultatet. Den andre omgangen ble en affære uten sjanser, med mye spill på midten.

Dermed endte det også med 1-1, noe som gjorde at Inter sikret andreplassen i årets sesong av Serie A. Napoli sikret på sin side direkte plass i neste års Champions League etter å ha tatt tredjeplassen foran Udinese. Kvelden ble dermed avsluttet med store jubelscener i det sørlige Italia, og til høsten blir det for første gang CL-spill på San Paolo.