Pazzini slo tidligere lagkamerater

Sneijders frispark mot Sampdoria

Mission accomplished

Inter fikk de tre poengene, kom seg opp til andreplass på tabellen og nå vil Inter-spillerne, og mange Interisti, benke seg foran tv-skjermen i kveld for å se Milan møte Napoli. Inter vant mot Sampdoria på grunn av skarpheten til de individuelle spillerne. Akkurat som da Wesley Sneijder skåret fra et magisk frispark. På et annet tidspunkt traff han stolpen.

Ingen søndagstur

La det være klart: Det var ingen søndagstur for Inter. Sammen med Sneijder fikk Andrea Ranocchia de høyeste karakterene. Ja, mirakelet. Ut på båre mot Bayern og bare fire dager senere var han atter en gang avgjørende. Gutten har bevist sitt talent og råhet, til blant annet Massimo Moratti og Cesare Prandellis fornøyelse. Han er fortsatt ung, men det er utrolig å se personligheten hans på banen, selv i vanskelige øyeblikk. Julio Cesar løftet seg igjen etter hans uheldige feil mot Gomez og Bayern, og fant frem en avgjørende og viktig redning på Maccarones forsøk, da stillingen fortsatt var 0–0. To forsvarsspillere var også viktige i denne seieren, og en av de var Cristian Chivu. Alt dette tilsier at Inters seier var vanskeligere enn hva resultatet sier. Nagatomo startet for første gang på høyreback, og det var en positiv kamp også for han.

Etter Sneijders mål fant Eto’o tilbake til sitt vanlige jeg. Med ikke noe mindre enn to spillere hengende på drakten, var han i stand til å teste Curci to ganger. Sampdorias målvakt gjorde to veldig gode redninger, men måtte gi opp på det tredje. Kameruneren var en av de bedre spillerne denne kampen. På en annen side var Giampaolo Pazzini aldri helt inne i kampen. Kanskje var Pazzini for snill med gamle medspillere, men alt han fikk ut av denne kampen var at det var han som vant frisparket som Sneijder skrudde i mål. Pazzini ble også byttet ut på tampen. På slutten av kampen smilte Leonardo et smil som er verdt mer enn mye annet. De neste tre kampene (Genoa, Brescia og Lecce) er en invitasjon til Scudetto-løpet for et Inter-lag som har mistet mange viktige spillere denne sesongen, og også litt energi.

Sampdoria uheldige

Di Carlos lag var på linje med Inter den første timen, og var farlige frempå mange ganger. Nagatomo og alle hans 170 centimetere klarte å avverge Zieglers forsøk. Poli hadde et skudd i stangen, og Julio Cesar reddet mesterlig Maccarones forsøk. Tre store sjanser, men ingen mål. Sampdoria virker likevel å ha kommet over sine to tidligere juveler, Antonio Cassano og Giampaolo Pazzini. Selvfølgelig, uten disse to har de mindre kvalitet, det er uungåelig. Men det nye Sampdoria-laget har en ny taktisk idé og et prosjekt som er bygget rundt Palombo, deres nye leder. Uansett er alt det Sampdoria nå må bry seg om er å nå 40 poeng.

Kilde: gazzetta.it
Bilde: inter.it