Pazzini er Inter-spiller

Giampaolo Pazzini

Spissen kommer fra Sampdoria, der han denne sesongen har stått for seks scoringer. I fjor ble det 19 mål i tospann med Antonio Cassano, som har brukt vinteren på å flytte til AC Milan. Pazzini har 14 landskamper for Italia, etter å lenge ha vært fast inventar på diverse aldersbestemte landslag.

Med en bakgrunn fra Atalanta og Fiorentina og sist Sampdoria har Pazzini allerede noen klubber under beltet, men har nå knyttet seg til den blåsvarte storebroren i Lombardia frem til 30. juni 2015. Som en del av avtalen har den franske angriperen Jonathan Biabiany gått motsatt vei, i tillegg til det som sies å være 12 millioner euro i rene penger.

Mulig debut på søndag

Det er foreløpig uklart hvorvidt han skal spille i søndagens kamp mot Palermo, men han uttrykte til Inters hjemmesider stor glede og overraskelse over det plutselige klubbskiftet:

«Det er en stor overraskelse og en deilig følelse. Jeg kom hit og har ennå ikke forstått helt hva som har skjedd. I dagens fotball kan du ikke spå noe som helst. Dette skjedde veldig fort og uventet, men jeg er veldig glad for å være her. Jeg spilte i blåsvart tidligere, og nå er jeg tilbake i disse fargene.»

Pazzini har fått tildelt drakt nummer 7, og blir offisielt presentert av klubben lørdag fra klokken 13:00 på Giuseppe Meazzas presserom.

Kilde og bilde: inter.it