Pandev for Robben?

Arjen Robben og Cristian Chivu

Landsmannen Louis van Gaal er allerede ute av trenerstolen på Allianz Arena, og Corriere dello Sport hevder at Robben skal ha hatt en krangel med sin kollega på motsatt flanke, Franck Ribery. Hans situasjon i Bayern München skal dermed være høyst usikker, og Inter skal være den største interessenten i Robbens tjenester.

Goran Pandev kan byttes

Den kvikke venstrefoteren har en kontrakt med Bayern som løper frem til sommeren 2013, og prislappen anslås å være så høy som 24 millioner euro. Men etter seiersmålet mot FC Hollywood i mars kan vår makedonske venn Goran Pandev bli brukt som forhandlingskort overfor Uli Hoeneß og tyskernes forhandlingsapparat.

Pandev har et drøyt år i Inter-drakten som har tatt han fra store høyder til dype daler, og denne våren har han vist begge deler. Likefullt har han egenskaper som muligens kan friste andre toppklubber for den rette prisen. Med FFP pustende i ryggen ser vi neppe overgangssummer i 25-millionersklassen fra Inter denne sommeren, og Pandev kan altså være loddet på vektskålen for å komme godt under 20 millioner euro for Robben.

Kilder: football-italia.net, corrieredellosport.it
Bilde: inter.it