Overkommelig CL-trekning

Diego Milito i Madrid

La Beneamata unngikk de verste lagene i de tre andre seedinggruppene, og fikk ingen europeiske storlag i sin CL-innledning. Gian Piero Gasperini snakket likevel med sedvanlig respekt for sine motstandere etter at trekningen var klar i går kveld:

Det er definitivt en tøff gruppe, men vi skal gjøre vårt beste. CSKA Moskva er et motstandsdyktig lag, og topper den russiske ligaen for øyebliket. Jeg kjenner til Lille, de er ikke et stort navn men de har et sterkt lag. Jeg vet det etter å ha spilt mot dem med Genoa for to år siden. Når det gjelder Trabzonspor er det aldri lett å reise til Tyrkia.

Gasperinis Genoa vant 3-2 hjemme mot Lille i Europa League for to sesonger siden, men tapte hele 0-3 borte, og røk den gangen ut av gruppespillet. Inter har aldri møtt Lille tidligere. Mot CSKA Moskva har vi derimot spilt med stort hell, fire kamper de siste fire årene har gitt full pott både borte og hjemme. Trabzonspor, som fikk plassen etter at Fenerbahçe ble utestengt for kampfiksing-mistanker, har vi spilt mot én gang tidligere, en dobbelkamp i 1983 som endte med 2-1 sammenlagt i vår favør.

Bilde: inter.it