Overgangsrykter

Maicon

I dag gikk treneren ut offentlig og annonserte sin interesse for unggutten. Dette er sjelden kost i fotballverden, hvor alt av forhandlinger foregår bak lukkede dører. Mancini fortalte journalistene følgende: “Hvis Inter selger Balotelli, vil vi være der. Dezko og Balotelli sammen i City? Det er en god idè!” Hvor mye man skal legge i denne uttalelsen, er vanskelig å si. Dersom dette blir en realitet, vil det få store konsekvenser for de rekordmange angriperne i City.

Inter og Roma har ikke klart å bli enige om en løsning for Nicolas Burdisso. Dermed forblir han Inter-spiller, understreker agenten Fernando Hidalgo. Inter krevde opp mot 80 millioner kroner for argentineren, men det gikk ikke hovedstadsklubben med på. Dermed ble det stopp i forhandlingene. Agenten utelukket derimot ikke nye samtaler, dersom begge klubbene inngikk noen kompromisser. Inntil videre er 29-åringen Inter-spiller.

Chelsea-forsvarer Ricardo Carvalho har vært sett i Milano. Dette har utløst spekulasjoner omkring en overgang til Inter. 32-åringen har spilt seks sesonger for Chelsea, men ryktene sier at han er på flyttefot. Corriere della Sera melder at portugiseren kan bli den første signeringen til Benitez.

Bilde: inter.it, tekst: italienskfotball.no