Offisielt: Éder klar for Inter

Eder signerer kontrakten med Inter
Den brasilianskfødte italieneren ble jaktet på av Inter allerede forrige sommer. Da havnet valget til slutt på Ljajic, men etter en meget sterk høstsesong for nedrykkstruede Sampdoria, ble lysten for stor og mulighetene for gode til å ikke gjøre et nytt forsøk.
Etter Ranocchia og Dodo, er dette den tredje avtalen Inter og Sampdoria har gjort bare de siste to ukene. Ryktene sier at Inter betaler €2 millioner for lån frem til sommeren, før man må punge ut totalt €10 millioner over de neste tre årene.
Sampdoria ligger og vaker rett over nedrykksstreken, men velger likevel å selge Éder – som har vært direkte involvert i 45% av målene deres denne sesongen. 12 mål og 2 målgivende er fasit på de 19 kampene landslagsspilleren har spilt i år. Bare Higuain har scoret flere i Serie A.
Roberto Scarpini, som har en sentral rolle i Inters mediaapparat, kan fortelle at Mancini planlegger å benytte 4-2-3-1 resten av sesongen. Walter Zenga har trent Éder i brorparten av årets sesong, og sier til mediene at spissen er perfekt for en kantrolle i en 4-2-3-1-formasjon, da han er villig til å jobbe hardt defensivt.

Bilde og kilde: inter.it