Nytt poengtap i Bergamo

Igjen startet det bra for Inter, som gikk på banen med gnist og vinnervilje på et fullsatt stadion nordøst for Milano. Bare et kvarter var spilt da gjenfødte Ricky Alvarez ble servert av Rodrigo Palacio, og 1-0 lå ble satt inn mellom forsvarsbein og bak Consigli i målet. Gleden varte ikke lenge, for den returnerende forsvarskjempen Walter Samuel fikk som forventet sitt fulle hyre med å stoppe sin landsmann German Denis på topp hos Atalanta. En hodeduell senere var stillingen plutselig 1-1, og Inter hadde gitt fra seg ledelsen for fjerde gang etter Juventus, Cagliari og Torino.

193620

Banen ble et problem for mange av spillerne, som slet med å holde seg på beina, og storspillet uteble mye grunnet et hardt presspill fra begge lagene. Likevel viste spillere som Alvarez og Kovacic at de virkelig kan behandle ballen og utfordre ethvert forsvar, mens Fredy Guarin som vanlig brukte hele kvalitetsskalaen opp og ned i samme kamp. Kveldens kaptein Esteban Cambiasso var ikke helt nedbrutt etter kampen, selv om laget absolutt kunne ønsket seg mer:

De var veldig fornøyde med å ta poeng fra Inter. Vi ønsket å ta alle tre, vi gjør alltid det uansett hvem vi spiller mot. Vi kan ikke være altfor skuffet etter uavgjort her i Bergamo, med tanke på alle problemene denne kampen har gitt oss tidligere. Men vi ville ikke slå oss til ro med uavgjort, og vi gjorde det vi kunne for å vinne.

Allerede søndag ettermiddag står nye utfordringer for døren, da reiser Inter til Udine for en tradisjonelt enda vanskeligere bortekamp. Udinese fikk sist helg sitt første hjemmetap på aldri så lenge (mot utilnærmelige Roma), og er garantert klare for revansje.

Kampfakta

Atalanta 1–1 Inter (Pause: 1–1)

Målscorere: Alvarez 16, Denis 25

Atalanta: Consigli; Stendardo, Livaja (Marilungo 65), Moralez (Migliaccio 81), Canini, Carmona, Denis, Cigarini (Baselli 74), Brivio, Yepes, Raimondi

Inter: Handanovic (Carrizo 46); Rolando, Samuel, Juan Jesus; Jonathan (Taider 86), Guarin (Icardi 66), Cambiasso, Alvarez, Nagatomo; Kovacic; Palacio

Dommer: Rizzoli

Gule kort: Stendardo 55, Canini 60, Migliaccio 87, Samuel 89

Bilder: inter.it