Nye skader før Napoli-kampen

Inter-laget

Samuel Eto’o er fortsatt suspendert etter sin mentale kollaps i Verona, og soner sin siste Serie A-kamp torsdag kveld. Kameruneren fikk av den grunn en noe forlenget juleferie, og var først på banen med laget på tirsdagens treningsøkt. Spissen har stått for 16 av 32 scoringer for Inter denne sesongen, og kunne vært til stor hjelp i Leonardos hjemmedebut.

Julio Cesar har pådratt seg en hamstringskade etter å nylig ha kommet tilbake fra en skade i høyre lårmuskel. Skaden sies å ikke være alvorlig, men vil sannsynligvis holde han ute av kampen mot Partenopei. Dermed er det igjen duket for Luca Castellazzi, som gjorde en fin jobb som vikar for brasilianeren før jul.

Wesley Sneijder og Philippe Coutinho trente ikke med laget tirsdag, og gjennomgikk behandling for sine skader, disse to skal heller ikke være aktuelle for Napoli-kampen. Selv med fire nokså betydelig forfall er likevel Leonardo bedre rustet enn Rafael Benitez til tider var i første halvdel av sesongen, og i kampen mot andreplasserte Napoli trengs all mulig slagkraft for de blåsvarte.

Kilde og bilde: inter.it