Ny trener på plass

Moratti uttalte selv i et intervju at dette var hans avgjørelse. Talentfulle Stramaccioni ble ikke sett på som egnet til å lede et storlag i kaos. Dermed blir Walter Mazzarri, som har oppnådd gode resultater i Napoli, Inters neste trener – og Inters fjerde italienske trener på rad.

Walter Mazzarri

Stramaccioni har ikke deltatt på treningene i det siste, angivelig grunnet sykdom, og fikk sparken over telefon fra direktør Marco Branca. Stramaccioni hadde kontrakt ut 2015, men denne brytes altså to år før. Ryktene skal ha det til at Stramaccioni ikke godtar gjensidig oppsigelse, noe som betyr at Inter trolig må betale lønnen hans i to år til. Dette skal ikke ha så mye å si, da han knapt tjener én million euro i året.

Mazzarri sluttet nylig i Napoli, etter å ha vært den lengstsittende treneren i Italia. Nå får han altså endelig sjansen i en storklubb, og har signert kontrakt for to år med opsjon på enda ett år. Han vil tjene 3,5 millioner euro i året.

Mazzarri har sine spillerønsker, og Gazzetta dello Sport spekulerer i at dette kan være Inters startoppstilling neste år:

Handanovic
Campagnaro – Ranocchia – Juan Jesus
Isla – Guarin – Fernando – Kovacic – Zuniga
Icardi – Palacio

Bilde: inter.it