Nok et uavgjortresultat

Dersom vi ser på hjemmetabellen, så ligger de faktisk på en andre plass. 10 seiere, 4 uavgjort og null tap er fasiten etter at 14 hjemmekamper er unnagjort. Derfor var det overraskende for mange, da Inter startet veldig offansift mot hjemmesterke Palermo. Det så virkelig lovende ut i innledningsminuttene. Flere ganger kom Inter til farlige sjanser, noe som til slutt resulterte i mål. Da klokken hadde passert 10. minutter ut i kampen ble det dømt straffe til Inter. Straffen ble forårsaket av Cesare Bovo, etter en felling i straffefeltet. Han ble dessuten belønnet med gul kort. Inters toppscorer Diego Milito tok straffen. Han avfyrte straffe høyt midt i mål og sende Inter i føringen. Etter scoringen spilte Palermo seg mer inn i kampen. I det 24. minutt resulterte det i en fortjent redusering. Scoringen kom etter et gjennomspill av Fabrizio Miccoli. Edinson Cavani takket og bukket for pasningen og sendte et skudd lavt i høyre hjørne. Stillingen var 1–1. Kampbildet hadde endret seg totalt etter Militos straffescoring. Palermo hadde overtatt banespillet og presset Inter ved flere anledninger. Til slutt fikk de lønn for strevet. Pauseresultatet var 1–1.

Andre omgang var preget av sjanser til begge lag, men ingen klarte å notere seg med scoring. I det 50. minutt var Edinson Cavani nær med å sende Palermo i føringen etter en heading omtrent fra straffemerket. Minuttet senere var Wesley Sneijder på farten og avfyrte et skudd fra utenfor sekstenmeteren. Sjansen ble skapt etter en pasning fra Javier Zanetti, men dessverre havnet ballen til side for mål. Vi ble vinte til flere lignende sjanser utover kampen, men ingen av sjansene resulterte i mål. Palermo viste nok en gang hvorfor de ligger på andre plass på hjemmetabellen. Dommeren blåse av kampen og Palermo klarte å opprettholde sin imponerende hjemmestatistikk etter å ha hatt serielederen på besøk. De svake resultatene i serien har ført til at Inter kan miste ledelsen, dersom Ac Milan slår Napoli. Sluttresultatet ble 1–1.

Bilde: inter.it