Nok en skuffende kamp

Det var duket for en historisk aften på Giuseppe Meazza. Gamle og nye helter var invitert til fotballfest av Erick Thohir på hans første kamp. På stadion mottok Thohir og Moratti velfortjent hyllest, før de satte seg ved siden av hverandre på tribunen. Alt lå til rette for at dette skulle bli en heidundrende kamp.

Fredy Guarin

Walter Mazzarri fortsatte med Rolando, Juan Jesus og Campagnaro i bakre treer, med Handanovic i mål. På høyre vingback fikk Javier Zanetti sin første kamp fra start siden comebacket, med et spesiallaget “back to the future”-kapteinsbånd. På motsatt flanke spilte Jonathan, og i midten startet Inter med trioen Cambiasso, Alvarez og Taider. På topp spilte Guarin og Palacio.

Det var Fredy Guarin som i det 18. minutt skulle åpne scoringsballet. Tricky Ricky Alvarez lekte seg med Sampdorias forsvarere, og serverte Guarin på bakre stolpe. Colombianeren dunket ballen kontant mot mål, og Inter var i ledelsen.

I det som var en usedvanlig tannløs og kjedelig fotballkamp, ble det ikke mange flere sjanser, og det som ble skapt, stod Sampdoria for. Og helt mot slutten skulle de få betaling for arbeidet. I det 89. minutt står innbytter Renand alene utenfor boksen, og dunker ballen knallhardt mot nærmeste hjørnet. Handanovic kan vanskelig lastes for scoringen, men det kan nevnes at Inters press var langt fra imponerende.

Rodrigo Palacio

Kampfakta

Inter 1-1 Sampdoria (Pause: 1-0)

Mål: Guarin 18, Renan 89

Inter: 1 Handanovic; 14 Campagnaro, 35 Rolando, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan, 21 Taider (Kovacic 63), 19 Cambiasso, 11 Alvarez (Belfodil 86), 4 Zanetti; 13 Guarin (Mudingayi 82); 8 Palacio

Sampdoria: 1 Da Costa, 3 Costa, 8 Mustafi, 9 Pozzi (Sansone 73), 11 Gabbiadini, 14 Obiang (Renan 86), 17 Palombo, 21 Soriano, 23 Eder, 28 Gastaldello (Regini 43), 29 De Silvestri

Dommer: Russo

Gule kort: Alvarez 10, Gabbiadini 11, Costa 28, Eder 45, Campagnaro 76, Guarin 78

Tilskuere: 43 706

Bilder: inter.it